Distribuiti
K9 2-în-1 Non-contact Digital Termometru Infrarosu si Senzor Automat Dozator de Săpun, Birou, Hotel, Mall în aer liber/Interioară
Pret
59.30lei -24 %
79.03lei
Disponibilitate In stoc

K9 Non-contact Digital, Termometru cu Infraroșu, actionare Automata cu Senzor Dozator Sapun Hotel, Birou, Baie Mână Liberă Sanitizers Mașină

k9 Tip: Caracteristici: 1. Când măsurați temperatura corpului depășește presetare valoare de alarmă, aparatul va trimite o alarmă pentru a vă reaminti de cei din jur. 2. K9 foloseste senzor de lumină, măsurarea precisă, rapidă și eficientă, mai puternic mediu de adaptabilitate. 3. 1000ml de mare capacitate dezinfectant poate inhiba eficient bacteriile, și antibacteriene rata este de până la 99,9%.Se poate proteja în mod eficient sănătatea ta și a familiei tale. 4. Există două unități de temperatură disponibile: celsius si Fahrenheit.Descriere: temperatura poate fi detectat de către arătând palma la temperatura de măsurat și lichid de evacuare, și automat lichid de evacuare dezinfectare nu are nevoie de contact cu pielea, care este rapid și eficient.Specificatii: Culoare: alb Material: plastic Capacitate: 1000ml gama de Măsurare: 0-50 (℃) Pachetul include: 1 * K9 Senzor Automat Distribuitor Termometru cu Infraroșu 1 * cablu de Încărcare/încărcare cap 1 * Manual de utilizare 2 * Șuruburi/dopuri de Cauciuc Note: 1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.K3 pro Tip:

Caracteristici:

1. Precis și rapid, în timp real de lectură de display LCD: termometrul foloseste un nou chip, simțind timp este mai rapid (500 ms), de mare precizie, precizie toleranță: ±0.2 (34~45°C);

2. Manual de non-contact self-service de testare;

3. Ușor de utilizat: nu este nevoie să dețină, poate fi agățată / față-verso bandă / suport fix;

4. Alarmă de febră și de înaltă temperatură de avertizare: cu lumina de detectare a defecțiunilor avertizare și temperatura anormal de avertizare;

Descriere:

Infrarosu digital, termometru frunte, potrivite pentru cladiri de birouri, supermarket-uri, cafenele, apartamente, hoteluri, fabrici, intrări în parc.

Caietul de sarcini:

Culoare:alb

Type: montat pe Perete

Obiecte aplicabile: industriale obiect termometru

Gama de măsurare: de Ureche si frunte temperatura: 32.0°C–42.9°C (89.6°F–109.2°F)

Precizia de măsurare: 0,1°C /°F

Rezolutie: 0.1

Dimensiuni: 45×53×120 (mm)

Temperatura de măsurare: Obiect de temperatură: 0°C–100°C (32°F–212°F)

Modul de afișare: afișaj digital

Tip baterie: 2 baterii AAA

Material: ABS

Timp de raspuns: 1 secunda

Pachetul Inclus:

1 * cutie de Culori

1 * sac de Pânză 1 * Frunte arma K3 Tip: Caracteristici:

1. Măsurarea precisă: produsul adoptă principiul optic, precizia de măsurare este controlat la ± 0.2 ℃, de înaltă precizie oferă date fiabile.

2. Inducție automată de măsurare: produsul acceptă inducție automată de măsurare a temperaturii, care poate măsura temperatura corpului uman în doar 0.1 s.

3. Convenabil lectură: produsul adoptă display digital modul de citire și de fundal de design.Acesta susține, de asemenea, ℃ / ℉ două unități de temperatură, care este foarte convenabil.

4. Alarmă de febră și de înaltă temperatură atenție: produsul este prevăzut cu lumină de detectare a defecțiunilor avertizare și temperatură anormal de avertizare, care este convenabil pentru detectarea persoanelor cu febră.

5. Ușor de utilizat: produsul nu are nevoie să fie ținut în mână, poate fi agățată, sau utilizate cu bandă dublu-adezivă / de fixare.

Descriere:

Acest produs nu numai că acceptă, montat pe perete, dar, de asemenea, sprijină pentru a fi plasate pe desktop.Este potrivit pentru scenarii, cum ar fi cladiri de birouri, supermarket-uri, cantine, apartamente, hoteluri, fabrici, și intrări în parc.

Caietul de sarcini:

Culoare: alb+negru

Distanta de masurare: 5-10cm

Infraroșu gama de măsurare: 0-50 ° c

Precizia de măsurare: ±0.2 ° c

Timp de raspuns: 0,5 S

Putere: 1W

Timp de așteptare: aproximativ o saptamana

Metoda de încărcare: încărcare USB sau baterie

Intrare: USB DC 5V

Metoda de instalare: de unghii cârlig, dublu-adezivă, suportul de fixare

Temperatura mediului ambiant: 10℃~40℃ (recomandat 15℃~35℃)

Unitatea de afișaj: ℉ / ℃

Dimensiune: 170*115*140mm

Greutate: 350g

Pachetul Inclus:

1*termometru cu Infraroșu

1*cablu USB de încărcare

4*bandă Dublu-adezivă

2*șurub de fixare

1*Manual De Utilizare

Etichete: k9 pro, termometru uman, digital cu infraroșu termometru de perete, thermomet, thermometr, k9 pro termometru, thermometre infrarouge, UCIDE PRO, dozator k9, kia k3.

Este Dispozitiv Inteligent No
Teoria Termometru Cu Infraroșu
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand ACEHE
Stil În picioare și Agățat de Perete
Utilizare Alte
Tip Display Digital
Numărul De Model K9/K3/K3 pro/alb
Dimensiunea De Afișare 2.0 - 3.9 Cm
Putere Tip NICI unul
Max Măsurare A Temperaturii 49°C Și Sub

Scrie o recenzie

Produse similare