Distribuiti
Copii de iarna/Toamna Colanti Fete Chilot culoare solidă Ciorapi de Bumbac pentru Copii Dresuri Ciorapi Copilul Chilot Pentru 1-5 ani
Pret
12.35lei -39 %
20.56lei
Disponibilitate In stoc

Copii de iarna/Toamna Colanti Fete Chilot culoare solidă Ciorapi de Bumbac pentru Copii Dresuri Ciorapi Copilul Chilot Pentru 1-5 ani

Vă rugăm să achiziționați conform copil/modelului actual de picioare lungime, excesul de greutate copil poate cumpăra un pic mai mare

S pentru copii 1-3 ani

M pentru copii 3-5 ani

Instrucțiuni de spălare:

1.Este recomandat să utilizați neutru lichid de spalare la 30 de grade de apă caldă rugându-se țin de mâini se spală.

2.După spălare, în mod natural țiglă sau atârnă să se usuce, nu expunerea la soare si puternic stoarce.

3.Vă rugăm să spălați separat de îmbrăcăminte de culoare închisă și îmbrăcăminte pentru adulți, pentru a evita colorarea.

Restituiri:

Restituiri:

Prețul integral de achiziție, mai puțin de Transport maritim și de Manipulare vor fi rambursate la întoarcerea din articol.dacă de transport maritim a fost gratuită, restituirea va fi prețul integral de achiziție mai puțin costul de transport maritim.elementul trebuie să fie întoarcerea nedeteriorat, în ambalajul original.

Defect elemente:

Dacă articolul dvs. ajunge defect, noi în schimb pentru înlocuire.dacă preferați o rambursare.prețul integral de achiziție, mai puțin transportul si Manipularea va fi rambursat la întoarcerea sa.dacă de transport maritim a fost gratuită, restituirea va fi prețul integral de achiziție mai puțin costul de transport maritim.

Plata si Livrare:

1.Acceptăm felul de stiluri de plată

2.de obicei, elementele vor fi livrate în aceeași zi ca a primit plata.

3.Expres internațional sau standard de e-mail de aer de transport maritim, vă rugăm să permiteți aproximativ 7-25 zile pentru transport.

4.Oferim servicii de transport maritim combinat.

Feedback-ul:

Ne propunem pentru a obține feedback-ul pozitiv și un rating de 5 stele in toate domeniile.Vă rugăm să ne anunțați ÎNAINTE de a pleca feedback-ul dacă aveți o problemă astfel încât să putem remedia aceasta pentru a VĂ asigura că sunt 100% fericit și VOM realiza un scor excelent.

· DSR (Vânzător Detaliate de Evaluare) este un sistem bazat pe stele pentru tine pentru a evalua experiența dumneavoastră de cumpărături în următoarele domenii:

o Comunicare

o Element așa cum este Descris

o Expediție Timp

o Taxele de Transport si Manipulare

· Vă rugăm să trimiteți dumneavoastră DSR rating pe Părăsească Feedback-ul de pagină, atunci când vă lăsați feedback-ul normal.

Întotdeauna ne lăsați feedback-ul pozitiv pentru clienții noștri evaluate și sper că, dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciul nostru, va face același lucru pentru noi.

Etichete: culoare ciorap gros, copil de culoare ciorap, culoare nud ciorapi, culoare ciorapi lenjerie intima, mare ciorapi colorate, culoare stocare set, culoare dual ciorap, parul de stocare, culoare ciorap pantalon, carnea de culoare ciorap.

1-3 ani dresuri 1-3 ani dresuri
copii dresuri bumbac colanti
dresuri pentru copii Solid Colanti
Numărul De Model copii strans
toamna chilot toamna chilot
3-5 ani dresuri 3-5 ani dresuri
bumbac colanti bumbac colanti
Tip De Element STRANS
Material Spandex
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Model Tip Solid
Gen Unisex
copii ciorapi copii ciorapi
băieții colanti copii ciorapi
fete colanti fete colanti
copilul ciorapi copilul ciorapi
Nume De Brand popfavor
Iarna dresuri Iarna dresuri
Numele Departamentului Copii

Scrie o recenzie

Produse similare