Distribuiti
Bicicleta Lumina 2 IN 1 Casca Ciclism Faruri Impermeabil Bicicleta Far Ghidon Față de Lumină din Spate Dublu Scop
Pret
15.86lei -31 %
23.29lei
Disponibilitate In stoc

WEST BIKE 2 in 1 Lumina Bicicleta 3 Moduri USB Reîncărcabilă Biciclete Casca Ciclism Lumină Față-Spate, Coada de Siguranță lampa de control

Caracteristică:

Trei moduri de iluminare (de înaltă luminozitate, luminozitate scăzută, flash) în lumina din față și coada de lumină moduri.

Built-in baterie de 2000mAh, viata lunga a bateriei.

Un total de 15 de tipuri de moduri de iluminare, zi cu zi are nevoie de ciclism.

Caietul de sarcini:

Brand: VEST CICLISM

Sursă de lumină: LED

Net greutate: 56.7 g

Luminozitate: 300 lumeni

Culoare corp: negru

Baterie: 2000mAh

Material: corp din aliaj de Aluminiu

Încărcare: interfata USB

Gama: aproximativ 200m

Instrucțiuni:

Față de lumină modul: singur clic și țineți apăsat comutatorul pentru a porni, apăsați pentru a comuta față de modul de iluminare după lumina din față este activat.

Coada de lumină și de lumină laterală modul: dublu-click pentru a porni pe coada de lumină și de lumină laterală modul, faceți dublu clic pentru a comuta coada modul de iluminare după coada lumina este pornit, și puteți dezactiva lumina coada modul separat.

Sfaturi:

Față de lumină și modul de coada modul de iluminare poate fi pornit în același timp sau separat.Atunci când cele două sunt aprinse luminile, apăsați și țineți apăsat pe comutator pentru a dezactiva.Atunci când apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare din nou pentru a porni luminile, pe statul este stat înainte de ultima față și luminile au fost stinse.

Faceți dublu clic pe frontul de lumină atunci când coada lumina este pe, și faceți clic pe frontul de lumină atunci când coada este aprins.

Notă:

1. Pot exista mici dimensiuni abateri datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente.

2. Imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului din cauza diferitelor fotografierea lumina, unghiul și monitor.

1 X Bicicleta Lumina

1 X USB Cablu de Încărcare

1 X Suport

1 X Curea De Fixare

Etichete: lumini de biciclete casca, casca de dus, bicicleta hamlet, casca de tigru, bicicleta led smart, lampa de casca, faruri casca de bicicleta, biciclete lampa, casca lanterna, casca de bicicleta lampa.

Montare De Plasament Ghidon
Alimentare Baterie
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Vest Biking
Numărul De Model Bicicleta Stop
Certificare CE

Scrie o recenzie

Produse similare