Distribuiti
1 Set Ventuze Vacuum Set Corp Masaj Cutii De Aspirație Medicale Cupe Anti Celulita Acupunctura Ventouse Magnetică, Terapie Cu Ventuze
Pret
189.91lei -39 %
316.51lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristici: 1. Cristal clar dintr-o privire Nou material cu factor de transmisie luminoasă ridicată, ușor de observat modificări ale pielii în rezervor, ușor să stăpânească ventuze timp, mai sigur de a utiliza 2. Prindere confortabilă, ușor și durabil design Ergonomic, confortabil să dețină și ușor de utilizat 3. Specificații Complete, potrivite pentru diferite piese

Ventuze colorant de reacție: 1.Puteți imprima violet negru și întuneric, în General, înseamnă furnizarea de sange insuficient, congestie din cauza săraci comportament 2.Borcanul este imprimat violet cu placa exprimă în General cu sânge rece oboseala. 3.Puteți imprima apare ca puncte violet Indică stagnarea qi și sânge stază sindrom. 4.Puteți imprima rosii luminoase și pline de culoare, în general, înseamnă yin deficit, deficit de qi și sânge, sau deficit yin și foc. 5.Poate este închis și roșu Indică un grad ridicat de lipide în sânge și căldură rău. 6.Puteți imprima gri și alb atingere, dar nu ud cu cea mai mare frig sau umezeala 7.Suprafața poate este brăzdat sau mancarimi Indică vânt rău sau umezeala 8.Există umiditate pe peretele interior al rezervorului Indică faptul că există umiditate în zona 9.Blister pe poate înseamnă că organismul este umed.Dacă există sânge în blistere, este o reacție de căldură umedă și toxicitate

!Să Acorde O Atenție! 1. Interdicția de conserve pentru boli cu tendință de sângerare, cum ar fi trombocitopenie, leucemie, purpură alergică 2. Recent rănit fracturi, cicatrici, locale maligne tumori, varice, vasele mari de sânge pe suprafața corpului, și locale piele cu elasticitate scăzută sunt interzise. 3. Utilizați cu precauție în partea inferioară a abdomenului de femei în timpul menstruației, și contraindicată în partea inferioară a abdomenului, lombo-și sânii în timpul sarcinii 4. Persoanele cu forme severe de inima, de rinichi, boli de ficat și febră mare, convulsii sunt interzise. 5. Este interzis pentru piele, alergii, traume, și ulcere. 6. Cele cinci organe de simț și în față și în spate două yin zone nu sunt potrivite pentru utilizare. 7. Interzise pentru sângerare severă, oversatisfaction, transpirație, sete, peste foame, beție și surmenaj.

Notă:

►Mână-a făcut măsurători, vă rugăm să permită diferențe mici în dimensiune.

►Din cauza iluminat motive, vă rugăm să consultați produsul real primit de culoare.Vă rugăm să înțelegeți.

Sfaturi>>>

1. Despre transport: în mod Normal, pot fi expediate în termen de 7 zile, dar poate exista o întârziere în timpul vacanțelor.

2. Despre numărul de urmărire: atunci Când alegeți metoda de transport maritim, se va afișa dacă aceasta poate fi urmărită în mod normal.Dacă ai plăti pentru costul de transport maritim, atunci nu există nici o îndoială că pot fi urmărite.Dacă nu, atunci nu este în mod necesar pot fi urmărite tot drumul, sper că puteți înțelege.

3. După vânzarea de servicii: Dacă nu există nici o problemă după ce ați primit coletul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată, vă mulțumesc!Crede-ne, noi vă va oferi un soluția mulțumit! :-)

Etichete: vechi terapia cu ventuze, coreeană set de tacâmuri, mens ventuze vacuum, corpul vid, aptonia masaj kit, silicon cupa cupelor, moxa, moxibust, de sex masculin terapia cu ventuze, masaj vacuum kit.

Material PC
Prindere Confortabilă Specificații Complete
Nume De Brand zoechic
Funcția Terapia Cu Ventuze
Ușor și durabil Transparent și vizibil
Origine NC(de Origine)
Umanizat Design Lumina de lux și elegant
Dimensiune 45cm 30cm 10cm
opțiune 10/12/24 buc
Cerere Corpul
Greutate about 3000 g

Scrie o recenzie

Produse similare