Distribuiti
480850-001 pentru HP PAVILION NOTEBOOK TX2500 TX2510US Laptop placa de baza DA0TT9MB8D0 TX2500Z Integrat GM Da CPU pe deplin testat
Pret
203.57lei
Disponibilitate In stoc

1. Vă promit că toate placile de baza vor fi testate de catre inginerii nostri si trimite poze la comanda de mesaje.Puteți cumpăra fără griji. 2. Numărul piesei din dispozitiv nu reprezintă placa de bază.Vă rugăm să verificați partea corectă numărul de pe placa de baza.Dacă nu puteți găsi corect placa de baza număr, vă rugăm să ne trimiteți poza cu placa de baza de care ai nevoie.Multumesc 3. Vă rugăm să cereți un inginer profesionist pentru a vă ajuta să instalați placa de baza de la primirea acesteia.Nu instalați-l singur pentru a evita arderea placii de baza.Ventilatorul trebuie să fie curățate și radiatorul instalat în mod corect. 4. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi și vă vom răspunde cât mai curând posibil.Multumesc. 5. Pentru confortul dvs., inginerii nostri va trimite niște fotografii de testare de la placa de baza potrivit ordinului, după care îl plătiți. 6. Vă mulțumesc pentru încredere și sprijin, sperăm să se stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine.

Etichete: a1502 logica bord, x553m, acer 4750 placa de baza, placa de baza asus am3, macbook air a1466 placa de baza, notepad, joc laptop, placa de baza, placa de baza pc, 15 hp pavilion.

Seria PAVILION
Certificare NICI unul
Element Stare folosit
Cu CPU Da
Chipset-Ul Producătorului AMD
Compatibil Marca Hewlett-Packard
Placă Grafică Tip Integrat
Nume De Brand meoyse
Tipul De Memorie DDR2
Origine NC(de Origine)
Chipset-ul AMD
Numărul De Model pentru hp TX2500 Laptop placa de baza

Scrie o recenzie

Produse similare