Distribuiti
Ceramica Dragon Refluxul Arzător de Tămâie Creative Decor Acasă Dragon Arzător Cădelnița Cu Noroc Mingea de Cristal Tămâie titular
Pret
83.62lei -9 %
92.91lei
Disponibilitate In stoc

[Produs]: Cuptor proces de schimbare [Numele Produsului]: Ceramică Refluxul Arzător de Tămâie [dimensiune Produs]: a se Vedea copilul detalii harta pentru detalii [ambalajul Produsului]: ambalarea în condiții de Siguranță [Procesul urme]: produse Hand-made nu sunt opere de artă și poate avea unele defecte.Vă doresc un fericit cumpărături! [Memento]: ca urmare a afișa și de fotografiere de iluminat factori, nu pot fi aberație cromatică, vă rugăm să consultați produsul real pentru detalii!Cei care deranjeaza aberatiile cromatice, vă rugăm să cumpere cu atenție. [Caracteristici ale produsului] : Poate fi folosit ca mobilier de acasă, acasă arzătoare de tămâie, decora ceai mare, a spori gustul de ceai, arta, gust, parfum și a discuta despre ceremonia ceaiului, și, de asemenea, pot fi plasate în camera de studiu pentru a spori gustul!

Etichete: lego dragan mingea, edredom dragon ball, dragon jucărie, demonical a se potrivi dragon ball goku, titularul de tămâie, dragon ball, card de godzilla, mirosul de lemn, tămâie suportul, arzător de tămâie.

Tip Arzător De Tămâie
Cosmetice Caracteristică Assuaging și Calmant
Nume De Brand Tnukk
Producție Aromoterapie Placa
Material Ceramica
Utilizarea Mirosul Eliminarea/Dezumidificare
Clasificarea Tămâie De Bază
Zona De Aplicare Camera De Zi

Scrie o recenzie

Produse similare