Distribuiti
Șină Din WIFI Întrerupător de Circuit Timer Inteligent Comutator Releu 32A 50A, Tuya eWeLink APP Activitatea de Control Cu Alexa de Start Google 110V 220V
Pret
78.00lei -39 %
129.99lei
Disponibilitate In stoc

---------

32A/50A Inteligent Wifi Circuit Breaker

Puteți conecta acest întrerupător de circuit cu router wifi direct, nu este hub-ul sau gateway-ul este necesar.Cu această wifi circuir breaker, puteți întrerupe sau prin puterea de oriunde, oricând de pe app .Puteți seta, de asemenea, un schdule pentru a porni/opri dispozitivul automat.Acest wifi circuit breaker, de asemenea, de sprijin de voce de control cu Alexa si Google acasa, gratuit mâinile tale și bucurați-vă de viață.

Noi oferim 2 versiune:eWelink Appversion /Viața Inteligentă (Tuya) versiunea App.

După cum știți, 99% produse inteligente de origine în activitatea de piață cu eWelink sau Inteligent app de Viață.2 versiune are aceeași funcție, mărime și calitate, singura diferenta este culoarea.eWelink este de culoare albă, și de Viață Inteligentă (Tuya) este Negru .Sfaturi: Tuya este un alt nume de Inteligent app de Viață.

În cazul în care să-l folosească?

Situația 1: puteți să-l instalați în destribtion cutie.Apoi, va fi capabil la rândul său pe/de pe circuitul de casă în orice moment în cazul în care, și puteți seta, de asemenea, un timmer sau programa pentru a porni/opri circuitul automat.

Situația 2: vă puteți conecta cu dispozitivul direct, de a utiliza acest produs ca un comutator wifi.Acest produs acceptă 50A, astfel încât să puteți conecta cu mai multe dispozitiv de mare putere, cum ar fi apa de încălzire/aer condiționat/ frigider...

Atenție:

Thiswifi întrerupător de circuit este de tip releu, nu suport protecție la Scurt-circuit si protectie la Suprasarcina.Atunci când este instalat în destribtion casetă, vă rugăm să conectați un MCB fata de acest produs.Atunci când acest produs este conectat cu dispozitivul direct, puteți folosi ca un wifi comutare a releului, activa/dezactiva dispozitivul de pe App.

Caracteristici

1. Nu hub-ul/gateway-uri este necesar, conectați-vă la router wi-fi direct.

2.Control de la distanță de oriunde prin Ewelink/Tuya Aplicația pe telefon.

3. Timer și m funcție, taie/ia prin puterea automat.

4. Control vocal cu Alexa/Google Acasă,mâinile libere și bucurați-vă de viață.

5. 12 luni garanție, înlocuirea sau rambursarea integrala a contravalorii.

Caietul de sarcini

Max Tensiune de alimentare: AC 240V, 50/60Hz.

Max Curent : 50A/32A.

Wifi Standard: 2.4 GHz, 802.11 b/g/n.

Tipul de aplicație: eWelink/Viața Inteligentă (Tuya)

Lista de pachete

Wifi circuit breaker * 1

Manual De Utilizare * 1

Etichete: pentru acasă, smart tuya, din cadru, cutie șină din, ușa tuya inteligent, monfara, impuls releu, programator alexa, sârmă circuit breaker, din comutator.

Este Dispozitiv Inteligent Da
WIFI Standard 2.4 g
Numărul De Model Wifi Comutare A Releului
Origine NC(de Origine)
Tip Mini
Inteligent De Asistență La Domiciliu Alexa, Google acasa
Numele APP eWelink
Curent Max 50A/32A
Certificare NICI unul
Intrare AC110-220V, 50/60Hz

Scrie o recenzie

Produse similare