Distribuiti
De înaltă Calitate Partea de Montare Suport pentru Somfy Electronice Cortina bieletele fier de material cu alb pictură pe suprafață
Pret
20.65lei
Disponibilitate In stoc

Dacă sunteți în căutarea pentru electronice cortina motor, pls consultați link-ul de mai jos:

Piesa noastră este implicit pentru a include toate accesoriile pentru montare pe tavan, în cazul în care piesa este parte montare, pls plasa o comanda pentru partea paranteze

Pls notă:1m are nevoie de 2 buc(1bag) partea paranteze, 2m,3m urmări are nevoie de 4 buc(2bag) paranteze.Altă cale de lungime pls sa ne contactati pentru sugestii,vă mulțumim pentru cooperare!

Transport

1) Am expediat în întreaga Lume, cu excepția unor țară și APO/FPO.

2) SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3) Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Plata

1) Unicornulalbastru.ro sprijină Escrow, Visa, MasterCard, Maestro Card de Debit, Western Union, și transferul prin bănci...Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile

Feedback-ul

Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să lăsați-ne cinci stele și feedback-ul pozitiv.

Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva problemele.

Alte Aspecte

1) Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2) Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

3) Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

4) putem face en-gros și picătură de transport maritim de serviciu, bun venit pentru a vorbi despre cooperare !

Etichete: rt, uaz jaluzele, draded jaluzele verticale, moare perdele, dooya, verticale, jaluzele electrice, suport tijă perdea, zebra orb paranteze, somfy tahoma, poarta wifi.

Tip De Instalare Instalare Plafon
Numărul De Model Paranteze
Tehnica Simplu
Format electric
Tip Paranteze
Stil slat
Aplicabile Tip Fereastră Fereastră Franceză
Deschiderea și Închiderea Metoda La stânga și la Dreapta Biparting Deschide
model Vertical
Dimensiune Foaie Lamă Lată
Material Fier
Nume De Brand COJA JALUZELE

Scrie o recenzie

Produse similare