Distribuiti
32 buc masaj ventuze Vacuum set mai gros magnetic aspiratie ventuze cutii de acupunctura masaj ventuza cu tub
Pret
98.24lei -30 %
140.36lei
Disponibilitate In stoc

Caietul de sarcini:

Nume: 32pcs Vid Ventuze Seturi Material: Mediu-friendly Plastic Piese: Vid Arma 1 buc+Cupe Vacuum 32pcs+Extindere Tuburi 1 buc+Manual de Utilizare 1 buc Funcții: Detoxifiere, sub-sănătate îmbunătățirea, a pierde in greutate.etc..Utilizatori: femei insarcinate, copii sunt interzise.Bune cadouri pentru părinți, amice, și prieteni.

Caracteristici:

1. Design atractiv și durabil, firma a coliziunilor și de dovezi materiale. 2. Corp Transparent: ușor pentru a regla presiunea din interiorul și interioară tratament poate fi văzut în mod clar. 3. În condiții de siguranță și bună etanșare: circulare netede arc cupa marginea lărgește zona de legătură cu piele, care confirma cea mai bună etanșare. 4. 7 Cupa Sizescan se potrivesc toate părțile corpului. 5. Operare ușoară: foc și energie electrică nu sunt necesare, în condiții de siguranță și de încredere, ușor de funcționare.

Detalii Produs

Etichete: legăturile cupe, curat robinet benzină, sr2ez, electrice ventuze, poate tin, ceașcă de cafea, de sex masculin terapia cu ventuze, ceașcă de cafea stencil, mamilos ventuza, curat cu tuburi vidate.

Punctul 4 Ventuze
Origine NC(de Origine)
punctul 7 cutii de vid
Numărul De Model 32pcs Ventuze Vacuum
Nume De Brand Hmeily
Postul 2 masaj cu ventuze, terapia
Postul 6 Set Ventuze
Postul 5 ventuze de Vacuum
punctul 8 masaj borcane
Postul 1 Ventuze De Vacuum
Postul 3 Vacuum Masaj Ventuze
Punctul 9 Corp Masaj

Scrie o recenzie

Produse similare