Distribuiti
IPS Ecran cu LED-uri LP156WF8-SPA1 LP156WF9-SPN1 Materix pentru Laptop 15.6" FHD 1920X1080 30Pin Lucios LP156WF8 SPA1 Repalcement
Pret
309.70lei
Disponibilitate In stoc

IPS Ecran cu LED-uri LP156WF8-SPA1 LP156WF9 SPN1 Materix pentru Laptop 15.6" FHD 1920X1080 30Pin Lucios LP156WF8 SPA1 Repalcement n condiții: f A+++, display, 100% testate și livrate。 Produsul este compatibil cu Pentru LP156WF8-SPA1 dimensiune Ecran: 15.6 inch Rezolutie: FHD 1920X1080 Interfata: 30 pini Originale de calitate A+ După finalizarea testului, vă rugăm să completați 100% de lucru.despre transport 1: beneficiarul trebuie să fie compania este numele complet sau numele complet. 2: Daca produsul comandat este foarte scump, aveți nevoie pentru a obține de ambalare rapid.Este recomandat să utilizați DHL sau EMS pentru transport. 3: Dacă alegeți DHL.Unele DHL de la distanță adrese necesita o suplimentare de la distanță adresa taxa de serviciu, aproximativ 35 de dolari. În unele țări, aeronava poate transporta baterii de rezervă.Unele placi de baza nu au o bateria de BIOS.Puteți utiliza original bateria de BIOS.Sper că puteți înțelege. 4: Dacă aveți nevoie să plătească taxele de vămuire, cumpărătorul va suporta. 5: După ce a primit pachetul, vă rugăm să verificați pachetul la timp.În cazul în care ambalajul este deteriorat, salva dovezi video.Ne putem întreba-o companie de logistica pentru a crea.Despre garanție 1: produsul este deteriorat în timpul perioadei de garanție, le putem înlocui gratuit sau pentru a obține o rambursare completă.Pentru unele produse de mare valoare, cumpărătorul trebuie să returneze coletul la noi. 2: vă Rugăm să nu ridice dispute la voi și să ne dea feedback-ul negativ.În caz contrar, veți pierde garanția.Dacă produsul are probleme, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a oferi servicii post-vânzare bună.Vă rugăm să păstrați legătura cu noi.Oe Despre companie 1: compania Noastra este specializata in vanzarea de piese de schimb de calculator și 10 ani de experiență de comerț exterior.Vânzări profesionale de periferice, cum ar fi plăci de bază, plăci video, monitoare, tastaturi, etc. 2: cautam parteneri pe termen lung.Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.Noi vă va oferi cu prețuri mai avantajoase și mai bine politicile de garanție. 3: Dacă plasați o comandă, vă rugăm să citiți și să acceptați toate cele de mai sus politici în numele dumneavoastră.Vă doresc un fericit cumpărături, vă mulțumesc foarte mult.

Etichete: lp156wf8, parul tuns vgr, corpo, coqeu, Laptop Ecran LCD, lg ips lcd de laptop asus, lp156wf9, coque sony xperia 5, cosplay virtual, tuns nova.

Compatibil Marca Universal Ecran
Nume De Brand AOXFA
Cerere Laptop
De Tip Pentru Componente LCD
Rezoluție FHD
Numărul De Model LP156WF8 SPA1
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare