Distribuiti
10BUC Unghii Set burghie Electrice Lustruire Carbură de Unghii burghie Kit Manichiura Mașină Ceramice Carbura Freze Cap
Pret
31.80lei -59 %
79.49lei
Disponibilitate In stoc

10BUC Unghii Set burghie Electrice Lustruire Carbură de Unghii burghie Kit Manichiura Mașină Ceramice Carbura Freze Cap

Numărul de Model: DB01-- 6 Biți Carbură 1 Cuarț Alb Pic 1Pink Cuarț Bit 1 Galben Lână Bit 1 Roz cleasing perie 1 Alb cutie pentru depozitare biți DB02-- 9 Biți Carbură 1 Albastru cleasing perie 1 Alb cutie pentru depozitare biți DB03-- 6 Biți Carbură 1 Ceramice Puțin 2 Cuarț Bit 1 Roz cleasing perie 1 Alb cutie pentru depozitare biți

*Eliminarea Unghii cu Gel Burghiu Set: puteți remodela, poloneză, netezi, se pisa, ascuți, sculpta și neaten poli unghii cu gel, unghii cu gel sau unghii acrilice ușor și rapid. *Ușor de Unghii burghie: Portabil și ușor, atât pentru personal, cât și familiei folosi oricând și oriunde. *Multi-funcții Efile burghie: sculptură, slefuire, ascutire, sablare, polizare și așa mai departe. *Ușor de Curățat Siguranță Burghiu: Perie de Unghii se poate curăța cu ușurință praful de pe biți sau unghiile, de a proteja biți după fiecare utilizare, păstrați-vă și dvs. de client unghiile sanatoase. *Compact burghie Unghii de Design: Cu un design portabil, ușor, este ușor de a deține atât pentru personal, cât și familiei folosi oricând și oriunde.

Etichete: burghiu de diamant cap, pentru depozitarea de exerciții, folie de unghii de foraj, burghiu carbid, vso cuie, dh cuie, acvariu., christian dior geantă de șa de lux, unghii masini de gaurit biți set, burghiu.

Material Din Oțel Inoxidabil
Numele 10buc Carbură de Unghii Set burghie
Nume De Brand SIMINAIL
Sitului pentru respectivul Unghii Burghiu
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 10pcs/BOX
Numărul De Model DB01.DB02.SB03

Scrie o recenzie

Produse similare