Distribuiti
Smart Home Security HD 1080P Magnetic WiFi Mini camera de Supraveghere de la Distanță P2P Fierbinte Link-ul de spionaj de la Distanță camera IP Recorder Action cam
Pret
216.17lei
Disponibilitate In stoc

Mini Camera WiFi 1080P 1MP Audio Recorder Video de Detectare a Mișcării mini aparat de fotografiat Viziune de Noapte

Caracteristică:

1. De dimensiuni mici, de mare energie, 1080P high-definition imagine de calitate, WIFI rețea aparat de fotografiat, telefon mobil de monitorizare de la distanță, magnetic de absorbție a rotit pe suport. 2.120 de grade unghi larg de fotografiere, viziune de noapte la distanță de 10 metri, audio-vizual de sincronizare. 3. Infrarosu nu emit lumină, video nu porniți luminile, nici o rețea de monitorizare, detectare mobile, suport multi-platforma, puteți în timp ce de încărcare video. 4. Un singur buton de video, un buton de comutare, putere de afișare 5. AP hotspot / WiFi link-ul de 6. 360 de grade de recunoaștere radar.De detectare a mișcării, sunet de monitorizare

Metodă de conectare:

1. În mediu de rețea fără fir, în Google play sau App store sau scanare instrucțiuni corespunzătoare la codul de două-dimensional, descărcați și instalați BlueCam.Pune camera în poziția ON, așteptați timp de 40 de secunde, atunci când veți vedea dispozitivul este albastru deschis intermitent, indicând faptul că dispozitivul a început în mod normal. 2. Deschideți setările telefonului mobil, selectați permisiunea gestionare, selectați bluecam și încredere în aplicația, începe bluecam, faceți clic și selectați AP hotspot de configurare.Introduceți fierbinte pagina de căutare, conectați după căutarea pe dispozitiv, faceți clic pe Redare, se va pop-up sfaturi de securitate, apoi faceți clic pe OK pentru a intra în pagina cu setările utilizatorului. 3. Setați numele de utilizator și parola și faceți clic pe ea pentru a finaliza, atunci puteți vizualiza în timp real.

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Acord Cumpărător :

"1. Despre produsul: dacă pachetul primit aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați la început și nu-mi FEEDBACK-ul pe comanda,va vom oferi cele mai bune servicii de ajutor pentru a rezolva problema. 2. Despre Taxe Vamale: Ați putea fi percepute taxele vamale și taxele pentru ceva achiziționate on-line.Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale, nostru vânzarea pretul nu include orice taxe vamale.Costul de returnare sau de pierdut coletul va fi pe cumpărător ca urmare a respinge cutoms clearance-ul.Nu acceptăm disputa vamal problema.O: Pentru că diferite țări au Diferite politici fiscale.Ați putea fi percepute taxele vamale și taxele pentru ceva achiziționate on-line.Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale, nostru vânzarea pretul nu include orice taxe vamale.Costul de returnare sau de pierdut coletul va fi pe cumpărător ca urmare a respinge cutoms clearance-ul.Nu acceptăm disputa vamal problema.vă mulțumim pentru dvs. de înțeles.Nu putem accepta disputa despre"Sistem"limba nu este descris ca"" Observație:în Cazul în care clientul plasează comanda,credem că clientul conformitate cu acordul implicit.Deci, vă rog, citiți acordul în mod clar înainte de a cumpăra produsul nostru."

Etichete: mini spycam wifi, camera mini, yarber, spy camera wireless spy, camera spion ceas, mini camera espion 4, miniatura camera hd, camera spi, action cam, ultra mini cam.

Camera viziune de noapte Camera Wireless De Interior
IR Noapte Viziune Suport
Video recorder Casa Inteligentă
Card De Memorie De Tip MicroSD / TF
Tip Mini
Dvr camera camere de supraveghere cu wifi
Tehnologia Senzorilor CMOS
Numărul De Model Smart Home WiFi Camera Video Recorder
mini camera wifi camera pentru filmare video
Built-in Memorie de Dimensiune Non
Origine NC(de Origine)
wifi extern de securitate aparat de fotografiat Camera WIFI
Nume De Brand lnzee
Suport De Înaltă Definiție 1080P (Full-HD)
Pachet Da
spy cam camera de acțiune
Camera color negru

Scrie o recenzie

Produse similare