Distribuiti
25554-VK025 25554-VK025 arc elicoidal conector pentru Nissan Pathfinder 2001 - 2003 V6
Pret
60.70lei -8 %
65.99lei
Disponibilitate In stoc

SPECIFICATII PRODUS:

bobina de primăvară conector pentru Nissan Pathfinder 2001 - 2003 V6

Brut Greutate:0.25 kg

Ambalare: 1BUC/pungă de Plastic

Partea i Nr: 25554-VK025 25554-VK025

Aplicație: Nissan Pathfinder 2001 - 2003 V6

Vă Rugăm Să Citiți Toate De Mai Jos Cu Atenție!!!Inainte De A Comanda

Dacă nu puteți asigurați-vă că piesele se potrivesc sau nu mașina, vă rugăm să verificați numărul de Identificare a Vehiculului(VIN Number) cu dealer-ul local sau cu noi mai achiziția dvs.!

Returnare și rambursare NU sunt acceptabile pentru elementele care nu verifica compatibilitatea!!

Am expediat doar la adresa specificată pe Unicornulalbastru.ro în timpul checkout, dacă vom livra elementul vechi sau adresă invalidă și se întoarce înapoi ca nerevendicate în starea inițială, elementul de cost de rambursare va fi emisă numai.

În prezent,noi nu sunt livrate la APO /P. O. Cutii

Vă rugăm să ne furnizați numele Complet, adresa poștală, Codul Poștal, numărul de Telefon pentru a se asigura că puteți primi elementele prompt.Acesta nu va fi de datoria noastră, și de plată nu va fi rambursat în cazul în care cumpărătorul nu furnizează corect informații de transport maritim.

Cum pot verifica compatibilitatea?

- Puteți găsi oficial un centru de service din zona dvs. locale, apel și cere-le prin masina deparazitare # și numărul parte.

- Puteți găsi, de asemenea, site-ul oficial pentru Mitsubishi,Honda,Nissan, Toyota, Hyundai, service GM, autentificare acolo și de a găsi compatibilitate.Transport

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metode de transport și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. a fost făcut.

Am expediat doar la adresa specificată pe Unicornulalbastru.ro în timpul checkout, dacă vom livra elementul vechi sau adresă invalidă și se întoarce înapoi ca nerevendicate în starea inițială, elementul de cost de rambursare va fi emisă numai.

Ccurrently,nu vom livra la APO /P. O.BoxesPlease ne furnizeze numele Complet, adresa poștală, Codul Poștal, numărul de Telefon pentru a se asigura că puteți primi elementele prompt.Acesta nu va fi de datoria noastră, și de plată nu va fi rambursat în cazul în care cumpărătorul nu furnizează corect informații de transport maritim.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Reveni și Politica de Schimb

Noi vă oferim o lună gratuit de înlocuire dacă există o problemă cu articole de calitate, dar nu pentru utilizarea necorespunzătoare.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

De asemenea, oferim 12 luni gratuite de întreținere.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.Oferim lucrări de întreținere, dar nu va purta nici o răspundere solidară.Defecte sau Greșit Produs Livrat

Dacă elementul pe care doriți să se întoarcă este inoperabil, dar nu are nici o deteriorare vizibilă, este considerat defect.Dacă primiți un defect sau element greșit, vă rugăm să salvați toate materialele de ambalare și documente, și contactați-ne imediat cu numărul de articol, comerț manager de IDENTITATE, și defect descriere în termen de 7 zile de la data pachetul a sosit, iar noi vom procesa cererea dumneavoastră imediat.Element de înlocuire vor fi procesate si expediate la întoarcere și inspecție de elementul original.Creanțe nu va fi acceptată după 7 zile.Fotografiile digitale sunt necesare pentru toate cazurile de defectare a elementului.

Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și în stare nefolosită, sau va fi respins și trimis înapoi la tine.Simțiți-vă liber să ne contactați cu orice întrebări.Despre Howellney

Howellney au fost concentrându-se pe servicii profesionale de piese auto de ani de zile.Retrimiterea la echipa de servicii profesionale și tehnice în vigoare,compania a dezvoltat într-o companie internațională, integrarea R&D, de Fabricație, de Inspecție de Calitate, Depozitare, de Import si Export de Vânzări.

Compania vinde propriul brand "Howellney" produs.Principalele noastre produse sunt inclusiv Auto Senzori, Electrovalva, sistem de Acționare, Tren cablu assy, Transfer de Lanț, Bobina de Aprindere, rezistorul suflantei, precum și Volkswagen Land rover, Jeep, Mercedes-Benz, BMW, Mitsubishi, Ford ridica Întreaga piese Auto etc. Prin urmare, avem un avantaj evident în integrarea de resurse.Feedback-ul

Ne bazăm pe sprijinul dumneavoastră și satisfacția de a succes, vă rugăm să amabilitate lumina de cinci stele, atunci când ați primit bunurile, dacă aveți orice cu o nemulțumire generală, vă rugăm să ne contactați prin trademanger, whatsapp sau e-mail,Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: masina nissan, cheie nissan, juke, nissan tiida, nissan qashqai j11, breloc nissan, lovitura nissan, nissan qashqai, nissan juke, nissan autocolant.

Origine NC(de Origine)
Cerere Pentru Nissan Pathfinder 2001 - 2003 V6
Poziția 100% Nou
Garantie 12 Luni
Nume De Brand KAPACO
Certificat TS16949

Scrie o recenzie

Produse similare