Distribuiti
Reglabil Picioare Agilitate, Viteza De Formare Scara Disc Rezistent Umbrela Set Fotbal Baschet Viteza De Formare Agilitate Set
Pret
27.09lei -30 %
39.23lei
Disponibilitate In stoc

*Caietul de sarcini:

1.Material: Nylon + Plastic

2.Scara lungime: 6 M

3.Liste:

1 * Scara Agilitate + 4 x Cuie de Oțel

1 * Rezistenta Parasuta

5 * Agilitate Disc Conuri

1 * O Sală de sport Carry bag

*Caracteristici:

*1.[Viteză și Agilitate Echipamente de Formare] echipament Sportiv setul include 1 viteza parașuta, 1 agilitate, viteză scara, 4 disc conuri și o geantă sport.Aceasta este o cuprinzătoare de antrenament set de pinioane pentru a satisface multi-sport are nevoie, cum ar fi fotbal, Fotbal și etc.

*2.[PERSONALIZARE masini de GAURIT] Utilizați această formare de fotbal, echipament fotbal, echipament de antrenament, baseball, echipamente de formare, de formare de baschet echipamente pentru a crea o varietate de exerciții pentru a îmbunătăți viteza, agilitate, coordonare, jocul de picioare, echilibru, și explozivitate.Potrivit pentru antrenori, jucători de fotbal, jucători de baschet, jucători de fotbal, jucători de tenis și sportivi de tot felul.Poate fi, de asemenea, folosit pentru a crea o distracție curs de obstacol potrivit pentru copii și adulți deopotrivă.

*3.[A CREȘTE VITEZA ȘI EXPLOZIVITATE] Rezistența Parasuta creează drag, forțându-vă să lucreze mai mult care, la rândul său, se bazează puterea de ansamblu.Construi atât viteza și puterea într-un singur exercițiu.

*4.[COMPLET AJUSTABIL este perfect pentru diverse sporturi, exerciții, cum ar fi fotbal, baseball, baschet etc. Timp de 12 trepte reglabile scara și 5 disc Conuri, aveți posibilitatea să proiectați o mare varietate de picioare exerciții atât în interior cât și în aer liber.

*5.[SATISFACȚIE] satisfactia Dumneavoastra este important pentru noi, vrem să cumpere cu încredere deplină .Ca rezultat, oferim necondiționat de schimb/returnare/servicii de rambursare în termen de 180 de zile de la cumpărare.

Etichete: teny fotbal, ori scara, fotbal tren, pentru footbal, prajitura de fotbal, fotbal, antrenament de formare scari, imagine de fotbal, scara pas, shin suport.

Caracteristică 9 viteza de scara
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 2 formare scara
Caracteristică 4 escalera entrenamiento
Caracteristica 5 Viteza De Formare Scari
Caracteristică 3 entrenamiento
Derivat De Serie Alte
Caracteristică 1 Scara Agilitate
Caracteristica 7 Agilitate, Viteza De Formare Scara
Caracteristică 8 Echipamente Sportive
Material Poliester
Caracteristică 6 Echipamente Sportive
Gonflabile No

Scrie o recenzie

Produse similare