Distribuiti
3trays/set V-o Forma Usor Fannging Machiaj Genele Extensiile de 0,05 mm Super Moale DIY 2D/3D/5D/6D Faux blană de Nurcă de Lovituri de bici pentru Constructii
Pret
46.79lei -44 %
85.06lei
Disponibilitate In stoc

FAQ: 1. Ceea ce este în formă de V Auto Fanning Lovituri de bici? -V-în formă de Ușor Ventilator Volum de Lovituri de bici permite începători la avansați genelor stilisti pentru a crea V-lash/volum fanii prin ridicarea cantitatea dorită de gene pentru a crea un V-lash sau VV genelor sau volum fanii de la 3D/4D/5D până la 9D/10D cu usurinta ("volum tehnica").Salvarea altoire sau construirea de timp pentru tine. 2. Pot folosi acest tip genelor Individuale sau V-Lash sau de Grup? -Toate OK! -V-în formă de Ușor Fan genele sunt combinate de "clasic lash"&"V-Lash"si"Volum fanii" Doar nu ezitati sa incercati noul hot "vv lovituri de bici" pentru frumusetea ta estetica.

Etichete: extensie gene coreeană, brand genelor, cosm, ruj mult, geană fadvan, fata tava, lili nurca de lovituri de bici, de sex masculin genele false, cret benzi de lovituri de bici, j s.

Procesul de fabricație Realizate Manual
Gene False Material Par Sintetic
Numărul de Bucăți Combo
Nume De Brand Fadvan
Dimensiune vv lashes extensions
Cantitatea auto înflorit extensii de gene
Origine NC(de Origine)
Gene False Fel Extensie A Genelor
Tip De Element Gene False
Gene False Stil Crisscross
False Tip P Gene Individuale
Numărul De Model v lash extension pentru clădirea genelor
Fals P Lungime 1cm-1,5 cm
Banda Genelor False Alte

Scrie o recenzie

Produse similare