Distribuiti
Jantă Capac Capac Centrul Capac FATA CROMAT pentru Toyota hub acoperi TY094
Pret
88.78lei -13 %
103.23lei
Disponibilitate In stoc

Despre disputa și feedback-ul:

Dacă primiți o parte care nu este de lucru sau rupt ,vă rugăm să contactați cu vânzătorii în primul rând, trimite mesaje pentru a explica probleme, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale, vă rugăm să nu dau feedback negativ direct

fără nici o comunicare.

Dacă ați cumpărat produsul din greșeală, vă rugăm să alegeți din motive personale.

Dacă sunteți mulțumit cu partea noastră, vă rugăm să 5 stele pentru a ne, vom fi foarte recunoscător pentru feedback-ul dvs. bine și puteți obține o reducere pentru urmatoarea comanda.

Dacă nu primiți elementele în 60 de zile , puteți deschide o dispută pentru a obține o rambursare înainte de protecția termina.

Despre rambursare:

Unicornulalbastru.ro procesul de rambursare pentru a litigiilor și pentru anularea în 7-15 zile.dacă nu primiți restituirea după 15 zile,puteți să faceți clic cumpărător center pentru a găsi soluția sau contact cu Unicornulalbastru.ro umane servive.

Despre en-Gros:

Dacă doriți să cumpere o cantitate mai mare,de exemplu 50pcs, puteți să contactați cu noi prin e-mail sau trimite mesaje de pe Unicornulalbastru.ro pentru a obține cel mai bun pret

Etichete: toyota hiace capac, Capac roata 15 inch culoare, capac de centru, capac roata, emblema sorento, capace roata cover capac de culoare, marele zid ștergătorului, capac kia 17, masina capac 17, 17inch roata capac capac.

Personalizare No
Nume De Brand CZJCAKT
Înălțime Element 0
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea China
Numarul Parte Pentru Toyota
Lățime Produs 0
Articol Greutate 0.15
Altă Parte Numărul Pentru Toyota
Schimb Numărul Parte Pentru Toyota
Tip De Material ABS
Element De Lungime 0
Caracteristici Speciale Jantă capac

Scrie o recenzie

Produse similare