Distribuiti
Cele mai noi EVA Transporta Greu de Caz Pentru Numark Party Mix Starter DJ Controller - a Construit în Călătorie de Manevrat, Căptușit cu Spumă, Exterior Coajă Tare
Pret
69.79lei -13 %
80.23lei
Disponibilitate In stoc

Cele mai noi EVA Transporta Greu de Caz Pentru Numark Party Mix Starter DJ Controller - a Construit în Călătorie de Manevrat, Căptușit cu Spumă, Hard Shell Exterior Descriere: Această Primă de Greu EVA Caz este Puternic, Durabil și Oferă cel mai Înalt Nivel de Protecție Împotriva Elementelor, Păstrând pentru Numark Party Mix | Starter DJ Controler de Siguranță și Sigur, Oriunde te duci.Captuseala moale în Interiorul carcasei pentru a Proteja pentru Numark Party Mix | Starter DJ Controller.Caracteristică: 1. Super-Convenabil: special conceput caneluri perfect pentru accesorii, astfel încât să le puteți păstra într-organizat cu Numark Party Mix | Starter Controler DJ într-un singur loc.Vine cu o curea de mână pentru a transporta cu ușurință. 2. Risc de Cumpărare: Complet adaptate pentru Numark Party Mix | Starter DJ Controller si oferim 100% Banii înapoi Garanție, Dacă există probleme de calitate. 3. Garanția de securitate: Greu EVA Material este rezistent la Șocuri rezistent la Praf si rezistent la apa pentru a proteja Numark Party Mix | Starter DJ Controler de impact și stropi. 4. De lux și la Modă: Build-in super calitate villus reflectă gust superior și asigură o performanță de lungă durată. 5. Considerabile Design: Neteda, dar puternic, cu fermoar vă oferă o experiență mai bună utilizând. 360 °Zip este convenabil pentru tine de a le pune în și cazul. 6. Material: EVA 7. Culoare: Negru 8. Dimensiune: 330*220*60 mm 9. Greutate: 365.2 g Pachetul include:

1* EVA Caz pentru Numark Party Mix | Starter DJ Controller

(Notă: Echipamente și Accesorii nu sunt incluse!)

Etichete: testul hiv, cazul sony tv, cazul spuma, dj numark, coarda de pornire, caz ddj, Spuma Pachet, dj pioneer ddj 400, coque iphone pe alb, numark.

Dimensiune 330*220*60mm
Greutate 365.2g
Compatibil Marca Caz pentru Numark Party Mix | Starter DJ Controller
SKU ZP-190113002
Tip Husă
Design Simplu
Caracteristici pentru Numark Party Mix | Starter DJ Controller Sac
Funcția Anti-knock
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul Da
culoare negru
Stil Rezistent La Șocuri Sac Portabil

Scrie o recenzie

Produse similare