Distribuiti
SND Mini Electric Fascia Arma de Fitness,Masaj Arma de Gâtul pe Spate Relaxați-vă Corpul-Durere Durere de Relief,4 Capete 3 Viteze Reglabile
Pret
545.07lei
Disponibilitate In stoc

SND MINI MASAJ ARMA

Masaj Arma este un dispozitiv electronic deivce care ajută utilizatorul să rezolve dureri musculare.Alegere bună pentru uz personal,pentru a vă relaxa mușchii și corpul.

PUTERNIC MOTOR FĂRĂ PERII

55mm motor puternic împinge masaj arma pentru a elibera dureri musculare dupa exercitii, de a promova circulația sângelui,active într-o zi' de energie.

3 NIVELE DE VITEZA SI 4 CAPETE INTERSCHIMBABILE

3 viteze Reglabile ajută utilizatorul pentru a regla viteza ca are nevoie de masaj. 4 capete de Masaj pentru diferite părți ale corpului, utilizatorul poate regla intensitatea în funcție de diferite părți ale corpului cu diferite capete de masaj.

SUPER LINISTITA

Cu unic liniștită aluneca tehnologie și brushless de mare cuplu motor, lucru dB este doar 45dB,nu este nevoie să vă faceți griji despre a interveni altora sleepping.

PORTABIL

TAXA E PESTE TOT

Cu Tip-c conector de încărcare,rapid pentru a încărca cu încărcător de perete sau powerbank.Nu vă faceți griji despre care nu pot găsi încărcătorul.DOUĂ CULORI PENTRU A PINCK.

Caietul de sarcini

Nume produs: SND MINI Masaj Arma Brand: SND Garantie: 12 Luni Accident vascular cerebral: 6mm Greutate: 0.4 kg Viteza nivelul: 3 nivele Cap de masaj: 4 Baterie: 2500mAh de mare putere baterie cu litiu

PACHETUL INCLUDE

1*masaj arma 4*cap de masaj 1*Încărcător 1*Cutie De Ambalare

SFATURI

1.Vă rugăm să utilizați în conformitate cu instrucțiunile 2.Nu atingeți sau apăsați masaj cap în timpul utilizării 3. Nu au impact asupra articulațiilor,nu toate piesele sunt potrivite pentru utilizarea 4. Sugari, minorii, femeile gravide, poartă stimulatoare cardiace, oase rupte, sau conținutul de metale în organism nu folosesc.

Etichete: durerea, jinkairui masaj, cornul de masaj, arma massag, personalizat mască de praf, booster e masaj arma, personal masaj electric, mini mesaj de arma, pistol de masaj profesional, universal fascial arma.

Dimensiune Small
Taxa Jack TIP-C
Material ABS
Zgomot 45dB
Utilizare Masaj Muscular
Cerere Corpul
culoare Gri
Garanție 1 An
Tip De Element Masaj & Relaxare
Numărul De Model SNDMG-MN01
Capacitatea bateriei 2500mAh
Timpul de lucru 8 Ore
Nume De Brand SND
Accident vascular cerebral 6mm
Funcția Durere De Relief
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare