Distribuiti
Punch-gratuit Senzor Automat mai Aproape de Ușă de Instalare Rapidă Cu Puternică Forță de Tracțiune rezistente la Uzură în condiții de Siguranță de închidere de inchidere de Usi
Pret
11.48lei -40 %
19.45lei
Disponibilitate In stoc

Descriere:

Multifunctional automat mai aproape de ușă, în mod automat închide toate ușile.Foarte potrivit pentru utilizarea acasă, lumina, birou, magazie, fermă, și biroul de acasă, la prețuri accesibile!

1. Gamă largă de aplicabile tipuri: 800g tensiune (8N), potrivit pentru usi sau usi cu puternică forță de închidere.De exemplu: ecranul usi, glisante, usi duble, usi invizibile, usi de securitate, de aliaj de aluminiu, usi de sticla, usi de fier, usi de birou, usi de interior, bucatarie si baie usi.

2. Caracteristici: Anti-oxidare, anti-coroziune, puternic, stabil, rezistent la uzura, rezistent la intemperii, de dimensiuni mici și cu economie de spațiu, liniște și siguranță de tăiere .

3. Rezistent și durabil De înaltă calitate din oțel wire rope a trecut de 50.000 de ori de încercare la tracțiune și revenire test, și are o puternică forță de tracțiune.

4. Simplu și rapid de instalare: non-poros clei de instalare (instalare și de a folosi, folosi după 24 de ore, mai puternic aderenta), după mai aproape de ușă este lipit, viscozitatea este foarte puternic și nu va cădea cu ușurință.Și poate fi îndepărtată în orice moment, atunci când nu este în uz, fără a deteriora suprafața obiectului. (Acesta poate fi, de asemenea, fixate cu cuie, nu inclusiv cuie)

5. Funcția: atunci Când se studiază și lucrează, pentru a evita în mod repetat, se ridică și deschide ușa pentru a îmbunătăți eficiența de studiu și de muncă; se poate preveni tantari si muste la intrarea în cameră, și șoareci nu va avea posibilitatea de a intra în cameră să fure lucruri, care pot preveni bucătărie fumul de la intrarea în camera de zi, care este eficientă Izola umezeala și aerul stătut din baie; atunci când porniți aparatul de aer condiționat, la aer cald și rece nu se va scurge prea mult, astfel, reducând factura de energie electrică și de economisire a vă faceți griji și probleme

Caracteristici Principale

Instalare Rapidă

Gaura-gratuit lipici instalare, fermitatea nu deteriora perete, instalare ușoară, de înaltă rezistență la temperatură.

50.000 de Teste

De înaltă calitate, P12 frânghie de sârmă de oțel a trecut de 50.000 de ori de încercare la tracțiune și revenire test, cu o puternică forță de tracțiune.

800G Trage

Potrivit pentru usi sau usi cu o creștere mai puternică forță de închidere.Ușile care se deschid la stânga și la dreapta, pardoseală de lemn si usi metalice, rezidențiale și comerciale, usi, exterior/interior de inchidere de usi, usi rezistente la foc

Caracteristic

Anti-oxidare, anti-coroziune, fara rugina, stabil, rezistent la uzura, vreme-dovada, hidraulice, liniștit, în condiții de siguranță de închidere .

Caietul de sarcini:

Forta de tragere: 800g

Lungime cablu: 1.2 m

Material: ABS+otel Inoxidabil

Culoare: negru, alb

Dimensiune produs: (lungime×lățime×înălțime) 6.3×6.3×1,6 CM

Aplicabile tipuri de uși: o singură ușă, la stânga și la dreapta ușă, ușă dublă.

Pachetul Inclus:

1 *mai aproape de Ușă

1 *cârlig autocolant

1 *cheie Mică(Utilizate pentru a ajusta lungimea cablului în afara caseta de cablu)

Etichete: cadru de scuter, mai aproape de ușă, southco, comerciale hidraulice mai aproape de ușă, cauciuc sport, cnc senzor instrument, automată uși glisante, umiditate, senzor, automat închide ușa, poarta automata a senzorului.

Aplicabile tipuri de uși o singură ușă, la stânga și la dreapta ușă,ușă dublă.
Forta De Tragere 800g
dimensiune produs 6.3x6.3x1.6CM
Lungime Cablu 1.2 m
Tip închizători uși
Origine NC(de Origine)
Material ABS+otel inoxidabil

Scrie o recenzie

Produse similare