Distribuiti
SIGMA 30mm F1.4 DC DN (C) CANON EF-M
Pret
1 593.91lei
Disponibilitate In stoc

Sigma 30mm f / 1.4 DC DN contemporan obiectiv pentru Canon EF-M noul Canon EF-M-Muntele modele conțin un recent dezvoltat și exclusiv algoritm de control care optimizează Focalizarea automată a Unității și maximizează viteza de transfer a datelor.În plus, aceste lentile sunt compatibile cu servo AF și obiectiv corectarea aberației.Linia va consta din principalele trei lentile (16mm, 30mm si 56mm) contemporane linie de produse.Păstrarea design compact și ușor, precum și o calitate excelentă a imaginii conceptul contemporan linie de produse, această nouă serie de mare viteză lentile, acoperind cu unghi larg teleobiectiv gamă de mediu, oferă exact cantitatea de bokeh și oferă de intensitate a luminii oferit de Canon F1.4 lentile.Camere cu cadru EF-M poate fi de așteptat.Caracteristici principale: 1. Impresionant de constructii compacte cu o calitate a imaginii care concurează cu SIGMA Art linie de produse.Pentru a realiza astfel o construcție compactă, obiectivul de construcție a fost ajustat la funcția de aparat de fotografiat posibilități de a corecta glonț și distorsiuni în cel mai bun mod posibil.Aceste lentile convinge de compact și ușor de construcții în combinație cu o calitate excelentă a imaginii.

2. Moale AF pentru înregistrări video combinație de o optica de configurare pentru AF înregistrări video cu utilizarea unui pas-cu-pas motor permite o lină și silențioasă automat de abordare.Aceste lentile sunt, de asemenea, compatibil cu camera lui Față AF + de Urmărire.

3. Compatibil cu corectarea aberației în lentile de aparat de fotografiat va fi pe deplin Compatibil * cu corectarea aberației în Casă, care include glonț de corecție, aberatiile cromatice si distorsiuni *.Deoarece aceste corecții meci proprietățile optice ale obiectivului, această funcție ridică calitatea imaginii la un nivel chiar mai mare. * Numai dacă aparatul foto este compatibil.

4. Conexiune posibilă schimbare serviciu cu acest serviciu, actualul lentilă conectare a unui obiectiv SIGMA devine de la un alt sistem de aparat de fotografiat, astfel încât fotografii pot continua să poarte lor preferate pe termen lung lentile, indiferent de sistemul de camera.

Etichete: ef m, sigma 16mm 1 4, f1.4 obiectiv, canon eos m2, lentile, canon yongnuo, 5d mark, Canon 600d, tokina, canon ef teleconvertor.


Scrie o recenzie

Produse similare