Distribuiti
24buc 60/75/80ml Reîncărcabile Sticla Apăsați Capacul Portabil Gol Mic Spray Sticle Returnabile Recipient pentru Sampon Crema Lotiune
Pret
41.13lei -42 %
72.14lei
Disponibilitate In stoc

24buc Reîncărcabile Sticla de Presă Capac de Călătorie de Depozitare Sticla Recipient pentru Sampon Crema Lotiune (Random Capac de Culoare)

Descriere

Sunteți în căutarea pentru reîncărcabile sticle de stocare pentru utilizarea de călătorie?Aceste sticle de călătorie va fi buni organizatori pentru tine!A făcut de bună-material de calitate, acestea sunt eco-friendly și inodor, perfect pentru șampon, săpun de corp, spălare fata, crema de maini, etc.Acestea vor fi de mare tovarăși de călătorie sau de călătorie de afaceri!

Caracteristici

- Culoare: Alb.

- Material: Plastic.

- Ei bine realizate din materiale de înaltă calitate, fara miros, rezistent la uzura si durabil pentru utilizarea de lungă durată.

- Dimensiuni corespunzătoare, ușor ambalate în bagaje, valiza, geanta, rucsac, Yoga sac, sac de sport, etc.

- Bine organizați lichid, perfect pentru șampon, săpun de corp, lotiune de corp, fata de spălare, toner facial, crema de maini, crema de soare, etc.

- Potrivit pentru călătorie, călătorie de afaceri, sport, activități în aer liber, etc.

- Ușor, ușor de transportat și de a folosi.

24 x sticla de călătorie

Etichete: pătrat de plastic, sticla de sampon, mici de plastic, sticla de sampon, sticla de plastic sampon, logo-ul sticla de sampon, vrac șampon, sticla de sampon, sampon cutii de plastic, hotel sticle de șampon, forma de sticla de sampon, potabilă sticle de șampon.

Produs Mini Sticla De Parfum
Tip Gol Sticle De Spray
Material Plastic
Funcția Gol containere cosmetice
Caracteristică Container De Unică Folosință
Stil Reîncărcabile Recipiente Cu Pulverizator
Utilizarea Protable Sticle Returnabile
Articol Reîncărcabile De Călătorie Sticle
Pentru Sapun Sampon Lotiune Spuma De Apa
Numele Sticle Returnabile

Scrie o recenzie

Produse similare