Distribuiti
PUTIMI 4buc=2pack Lavanda Jos Masca de Hidratare, Exfoliere Șosete pentru Pedichiura, Elimina Pielea Moarta de Exfoliere Picioare Masca pentru Picioare
Pret
18.54lei -35 %
28.53lei
Disponibilitate In stoc

modname=ckeditor

PUTIMI 4buc=2pack Lavanda Jos Masca de Hidratare, Exfoliere Șosete pentru Pedichiura, Elimina Pielea Moarta de Exfoliere Picioare Masca pentru Picioare

Manual de utilizare - corect instrucțiunea este foarte important, va influența efectul de masca picior.

1. se spală și bucurați-vă picioarele cu apă caldă, apoi se usucă picioarele. 2. utilizați foarfecele pentru a tăia sigiliul de jos masca pachet. 3. purta masca picior, am recomandat să poarte o pereche de șosete normale in afara de a asigura suficiente contact cu esența. 4.scoateți masca picior după 35-95 minute, apoi curățați picioarele tale. 5. Cei mai mulți oameni începe să coaja de pe piele moartă după 48 de ore de utilizare, dar din cauza diferite de tipul de piele, poate cineva are nevoie de a utiliza de 2-3 pereche, vă rugăm să folosiți masca picior iar 48 de ore mai târziu. 6. nu utilizați masca dacă aveți activ tăia sau răni. 7. vă sugerăm să vă bucurați-vă picioarele cu apă caldă, după 48 de ore de utilizare.

Notă: După utilizarea de aproximativ 3 până la 5 zile, pielea moartă va cădea treptat, 5-7 zile în acest proces.Pentru că toată lumea metabolism diferit, deci care se încadrează în afara de timp este, de asemenea, diferite.

Pachetul Inclus: 2pair=2pack=4buc Jos Masca ( 2 BUC într-un singur pachet, 1buc pentru stânga , 1buc pentru dreapta )

Etichete: de sex masculin de îngrijire de picioare, fata amuzant masca, baie de picioare massag, picioarele masca, detox foot, picioarele coaja, 150 de titan, Masca Picior, Picior, ffpp2.

Nume De Brand PUTIMI
Utilizarea Picior
Tip Masca Picior
Numărul de Bucăți Combo
Origine NC(de Origine)
Efect sosete pentru pedichiura exfoliere
Gen Femei , barbat
NET WT 2Packs
Ingredient Lavanda
Țara/Regiunea de Fabricație China
Numărul De Model Picioarele Masca Peeling Șosete
Termen De Valabilitate 3 ani
Articol Buna Piciorul Masca De Exfoliere
Funcția 1 Elimina Pielea Moarta , Buna Bătături , Hidratare
Funcția 2 exfoliant pentru picioare masca pentru picioare
Exfoliant Pentru Picioare Reparare,Hidratare,Albire

Scrie o recenzie

Produse similare