Distribuiti
CACAZI Auto-alimentat Soneria fără Fir rezistent la apa baterie Buton 2 3 Receptor de lumină Led-uri cu Acumulator Soneria NE-UE din marea BRITANIE Plug Chime
Pret
54.88lei -50 %
109.76lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristici si specificatii:

1.Apăsați butonul, super-cod de învățare pot în mod liber să învețe pentru a se potrivi, poate fi nelimitat potrivire receptor. 2.Dacă mai multe butoane sunt asociate cu unul sau mai multe receptoare în același sistem, fiecare buton poate fi setat la un ton de apel diferit. 3.De putere-off funcția de memorie: Porniți din nou după o oprire, nu este nevoie de a re-regla și de blocare apel. 4.În loc de a folosi o baterie, butonul convertește energia cinetică în energie electrică și trimite un semnal atunci când este apăsat. 5.Transmițătorul poate funcționa în mod normal, în zăpadă sau temperaturi ridicate, mediu, rezistent la apa si praf. 6.Receptor de tensiune: 110-220-240V. 7.Primirea distanta:200 de metri în spațiu deschis. 8.Semnalul wireless va fi afectată de obstacole.Cele mai multe obstacole, cu atât mai gravă cu pierderea semnalului. 9.Receptorul este disponibil într-o varietate de prize, NE/eu/UK Plug și AU adaptoare, potrivit pentru cele mai multe țări. 10.Receptorul are 36 de tonuri de apel pentru a alege de la, iar volumul este de 20-80 db în 4 niveluri. 11.Doar conectați receptorul la o priză electrică,butonul de apăsare transmițătorul poate fi stick-l până la ușă, cu condiția benzi adezive. 12.Buton de dimensiune:80*44*21mm 13.Receptor dimensiune:95*65*20mm Notă: butonul nu poate fi plasat pe o usa de fier, deoarece aceasta va interfera cu semnalul.Dacă receptorul nu sună atunci când butonul este apăsat, după primirea de la ușă, vă rugăm să asociați soneria de la intrare.

Cum să pereche de semnale?

Metodă de cuplare: apăsați și țineți apăsat butonul de muzică de pe receptor timp de aproximativ 5 secunde (lumina este aprinsă), eliberați butonul de volum, apoi apăsați butonul imediat, semnalul este asociat cu succes.

Cum de a modifica și de blocare muzica?

Apăsați și țineți apăsat butonul de muzică al receptorului înainte de a introduce ștecherul în priza de curent.Ștecherul în priză până când lumina a receptorului se aprinde, eliberați butonul de muzică, apăsați butonul de muzică pentru a se adapta la muzica preferata ton de apel, apăsați și mențineți apăsat butonul de muzică din nou, până Când lumina este pornit, apăsați transmițător de două ori imediat, iar muzica este blocat cu succes.

Cum de a rezolva cazul în care munca nu este normal,atunci Când primirea de bunuri?

1. Încercați să asocierea de semnale în primul rând. 2. Va rugam sa ne contactati, va vom trimite un video pentru a vă ajuta. 3. Dacă există o problemă cu produsul, ne va re-trimite la receptor sau butonul pentru tine.

Etichete: mozaic de frontieră matrite, nokia 61 femeie cazul, creative cana de email, creative mese, moneda euro italia, cum de a face cornuri, fuste lungi solopet, mozaic baie bin, hilfiger sacou roșu.

De la distanță gama 200 de metri în spațiu deschis
Receptor Plug type SUA/UE/UK Plug UA adaptor
Muzica 36 tonuri de apel
Receptoare de tensiune Nominală 110-220v
Numărul De Model FA10
Sursa De Alimentare Auto-alimentat
Tip Sonerii
Transmițător putere de aprovizionare Nu sunt necesare baterii Auto Alimentat
Volumul 4 nivele de 80dB
Rezistent la apa Da
culoare Negru/Alb
Usa Tip Wireless
Utilizarea Spațiilor Biroul de acasă villa spital fabrica de școală
Nume De Brand CACAZI

Scrie o recenzie

Produse similare