Distribuiti
Japonia, Hiroshima/LALEA/trifoi Multi-funcție de tricotat cu ace de Măsurare conducător pentru patch de lucru Țese
Pret
53.64lei
Disponibilitate In stoc

Hiroshima, Japonia, TULIP diametrul Tijei de măsurare/stick numărul de card este folosit pentru a măsura grosimea tijei acului și numărul de conducător.Pune acul în gaura și puteți vedea cu ușurință dimensiunea.Măsurarea operație este simplu, convenabil și practic.

Hiroshima, Japonia, TULIP Scalare/Viteze diametru card/ Multifunctional țesut conducător Nu numai 1/4, 1/5 scalare scala funcție de desen, dar, de asemenea, numărul de rânduri de țesături tricotate, numărul de paragrafe dintr-o privire.De asemenea, are funcția de a măsura numărul de pin si diametru, care este comod si practic.

Trifoi diametrul Tijei de măsurare/stick numărul de card este folosit pentru a măsura grosimea tijei acului și numărul de conducător.Pune acul în gaura și puteți vedea cu ușurință dimensiunea.Măsurarea operație este simplu, convenabil și practic.

Trifoi Scalare/diametru/ card Multifuncțional țesut conducător Nu numai 1/4, 1/5 scalare scala funcție de desen, dar, de asemenea, se poate măsura numărul de rânduri de tricotat, numărul de paragrafe dintr-o privire.De asemenea, are funcția de a măsura numărul de pin si diametru, care este comod si practic.

Trifoi Segment de numărul de linii și alte multi-funcție de alunecare conducător

Japonia Cola lână țesute bandă de măsurare, translucid CA material de rășină, de asemenea, poate vedea cu ușurință numărul de rânduri și numărul de segmente de țesături de pe țesături, care este comod si practic.

Roz cursorul în mijlocul de conducător poate fi mutat:

Etichete: mici de țesut, croșetat lalea, hiroshima, lenjerie de fire de tricotat, croșetat japonia, mare andrele, trifoi bijuterii, iarba pădure, nyler ace de tricotat, toxuma.

Material Alte
Utilizarea Tricotat
Origine JP(de Origine)
Tip conducător

Scrie o recenzie

Produse similare