Distribuiti
Noua Moda Mici Pliere Umbrela de Ploaie pentru Femei Cadouri pentru Bărbați Mini Buzunar Umbrelă de soare Fetele Anti-UV rezistent la apa Portabil de Călătorie UMBRELE
Pret
54.63lei -50 %
111.45lei
Disponibilitate In stoc

1.Greutate: 220 g 2.Deschide dimensiune: 90cm,costum pentru 1people 3.6 spițe .fibra de sticla par, Vânt dovada. 4.190 T Pongee Haine 5. Manuală cu 6.Cel mai bun pentru dovada de Apă 7.Schelet material: oțel negru de protecție pe cele imprevizibile umede, ploioase zile.Umbrela este perfect pentru aruncarea în geantă, în buzunar,masina sau servieta pentru instant de apărare împotriva ploii.Cadru granturi super-putere pentru baldachin mare și mânerul oferă un aspect elegant, sigur prindere.Noua Moda Mici Pliere Umbrela de Ploaie pentru Femei Cadouri pentru Bărbați Mini Buzunar Umbrelă de soare Fetele Anti-UV rezistent la apa Portabil de Călătorie UMBRELE Suntem fabrica de vânzări directe, calitatea este foarte buna, iar pretul este foarte ieftin, garantam calitatea.După plată, dacă nu există nici o întârziere, putem livra produsele în termen de două zile.PS: Dacă doriți să cumpere o mulțime, vă rugăm să ne contactați, putem oferi servicii de OEM. >> Transport & Manipulare

1. Timp de procesare: 3-5 zile pentru toate comenzile.

2. Cereri speciale: vă Rugăm să lista de cereri speciale (culoare, ambalaj, etc.) în Secțiunea Note atunci când a verifica afară.

3. Mod de transport maritim: cele Mai multe comenzi(mai puțin de 2 KG) sunt expediate prin Unicornulalbastru.ro standard de transport maritim / Netherland Post / Swiss Post

Sub $5 comenzile sunt livrate de către Vânzător Metoda de Transport maritim.

Orice alte cerințe cu privire la mod de transport maritim, vă rugăm să ne contactați.

4. Timp de livrare: în mod Normal 15-60 de zile pentru a obține un ordin, cu excepția Brazilia.Cândva, timpul de tranzit poate fi lung și varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de ajutor pentru urmărire.

5. Import: Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

>> Returnare Și Rambursare

Politica de retur: acceptam Unicornulalbastru.ro politica de returnare; Cumpărătorul plătește taxele de returnare.

Politica de rambursare: Vom oferi servicii de încredere politică.

• Dacă primiți bunuri rupt.Contactați-ne pentru Plin de bani restituire sau de înlocuire.

• Dacă nu ați primit bunurile în precizat timpul de livrare.Contactați-ne pentru Plin de bani restituire sau de înlocuire.

• Dacă primiți marfa cu probleme de calitate, contactati-ne pentru o jumătate sau întreaga sumă de rambursare.

• Orice disatified cu produsul, vă rugăm să ne contactați în primul rând, în loc de a deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ.

>> Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu elementul în timp ce acesta este în stare bună, am sincer să vă invităm să ne lăsați toate de 5 stele de rating de feedback-ul pozitiv.

Dacă sunteți disatisfied cu produs sau serviciu, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom furniza cele mai bune soluții și de a lucra mai greu pentru a oferi mai multe servicii excelente.

>>Ai Vinde - Ne Nava Pentru Tine !

1> Putem Oferi Imagini la Tine, Dacă Aveți Nevoie.

o.Puteți descărca imaginile din magazinul nostru despription gol direct

b.De asemenea, puteți descărca imagini din magazinul oficial direct

c.Puteți copia și de a descărca imagini de la google driver, și prețul poate fi referit la site-urile noastre web și magazine cu SKU( SKU=Numărul de Model).

2> Cum de a Lista Picătură de Transport maritim Elemente de la Magazin sau site-Ul?

o.Puteți utiliza Oberlo/Shopified APLICAȚIE sau pentru a copia și de a descărca pozele noastre, fie de la site-ul nostru sau magazine, și lista-le la propriile site-uri web se referă la prețul oferit.avem mai mult de 15 magazine pe Unicornulalbastru.ro.

b.Suntem, de asemenea, furnizarea de picătură de transport maritim servicii de elemente personalizate.Trimite-ne poze și de a produce și numele SKU pentru ca element personalizat, atunci vom avea, de asemenea, lista-le pe promotionjewelry.com cu același SKU, veți trimite comanda detaliu pentru noi.

3> Cum de a Lansa un Elemente Personalizate pentru Drop Shipping?

o.Pasul 1 Anexeze Poze sa Ne

b.Pasul 2 Ne Numele SKU pentru că

c.Pasul 3 Începe să Scadă Navă de acest Produs

ol guarda chuva parapluie paraguas umbrela de ploaie womenuble Strat Inversat Umbrela Auto-în Picioare, cu Mâinile Libere C-Mâner cu Strat Dublu Inversat Umbrela Creative Masini Inversă Umbrela Direct Impermeabil Interior Compact de Călătorie Umbrela pentru Călătorie Masina Windproof Inversă Pliere Dublu Strat Inversat Umbrela Auto Stand Interior de Protecție de Ploaie C-Cârlig Mâinile Pentru Masina Puternica Strat Dublu Inversat Umbrela Auto-în Picioare, cu Mâinile Libere C-Mâner cu Strat Dublu Inversat Umbrela Creative Masini Inversă Umbrela Direct Impermeabil Interior Compact de Călătorie Umbrelă pentru C

Etichete: desene animate umbrelă de soare, trei arc, cerb umbrela, container umbrela, happy star, miyazaki umbrela, albine umbrela, umrella, mâna umbrelă de soare, drăguț umbrelă de soare.

Grupa De Vârstă Adulți
Material 190T Nailon Tesatura
Material Panou Pongee
Funcția Pliere
Tip Umbrele
Control Non-automată Umbrelă
Numărul De Model U03026
Dimensiune One Size
model Cinci-pliere Umbrela
Produs umbrela

Scrie o recenzie

Produse similare