Distribuiti
2 buc Butoane alama Antic Cabinet Dulap Ușa de Flori Sertar Dulap Dulap Trageți Mânerul Butoane Europa Stil accesorii de Mobilier
Pret
13.96lei -34 %
21.47lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristici:

100% de brand nou.

Vă rugăm să alegeți Modelul pe care doriți din meniul vertical.

Design simplu și ușor de instalat.

Potrivit pentru cabinet/dulap/sertar/dulap etc.

Material: aliaj de zinc + ceramica.

Inaltime: Aprox. 27mm (1.06").

Lățime: Aprox. 32mm (1.26").

Diametru: 15 mm (0,59").

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului, sincer, sper că veți înțelege.

Nota: FARA Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Notă:

1.Te rog permite-1-3mm de eroare pentru cantitatea din cauza manual de măsurat.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

3.NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Vă mulțumesc!

Lista De Pachete:

Clanța X 1

Șurub X 1

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Unicornulalbastru.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Unicornulalbastru.ro!

Biroul nostru sunt orele 9:00.m.la 6:00 p. m. (GMT+8) de luni până sâmbătă.Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (Peking) dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe Unicornulalbastru.ro mesaj,vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră în 48 de ore.în timpul sărbătorilor,pentru întârziere răspuns,ne cerem scuze profund.

Etichete: mâner rotund, bijuterii din sârmă de oțel, antic portelan chinezesc, mâner mobilier, clanța de alamă, breloc din alama, sârmă de cupru, mobilier din alamă mâner, ușa handl, mâner pentru dulap si sertar.

Finisare De Suprafață Prin galvanizare
Înălțime Aprox. 27mm (1.06").
Numărul De Model Buton De Ușă + Șurub
Diametrul De Bază 15 mm (0,59").
Material Portelan
Lățime Approx. 32mm (1.26").

Scrie o recenzie

Produse similare