Distribuiti
Acrilic (PMMA), Multicolor Fum Foi 3.0 mm pentru Bijuterii, Artizanat, Lucrari de Arta, Decorare - 16 Culori/3 Dimensiuni Disponibile
Pret
66.07lei
Disponibilitate In stoc

- Produs: Multicolor Fum Foaie - Material: Acril/PMMA - Tip de Producție: Distributie - Toleranta: +/-0.2 mm în grosime, +/-2.0 mm în lungime și lățime - Finisaj Suprafata: Ambele părți lucioase - de Protecție: Mascare pe ambele părți cu PE filme - Tehnici de Tăiere cu Laser, CNC router, bijuterii văzut, masă vazut

*Vă rugăm să rețineți că lista pentru o singură culoare de foaie.Pentru amestecat culori de foi va rugam sa mergeti la:

sau

mi-Materiale® Acrilice Multi-Culori de Fum foi cadou unic model de flux natural de formulat colorate pulberi în turnate acrilice.Modelul este aleatorie și va varia de la foaie la foaie, care este un rezultat al procesului de fabricație necesare pentru a face fiecare foaie într-un model unic.Foile pot fi aplicate pe scară largă în zonele de display-uri, hand-made, artizanat, mobilier și interioare modele.

- Vă rugăm să rețineți că produsele foaie suntem de manipulare sunt toate realizate MANUAL.Dimensiuni, grosimi si culori de reprezentare sunt supuse de fabricație variație și nu poate fi exactă.De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culorile reale.

-De asemenea, vă rugăm să fie remarcat că modelul este aleatoare și va varia de la foaie la foaie.Acest lucru nu este considerațiiun defect și este un rezultat al procesului de fabricație necesare pentru a face fiecare foaie într-un model unic.

- Elementele sunt vândute pe o "ca atare", vă rugăm să întrebați la toate întrebările înainte de cumpărare, pentru a evita obtinerea de elemente nu sunteți mulțumit cu.

- Am expediat doar la a confirmat adresa furnizată de Unicornulalbastru.ro.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa înregistrată la Unicornulalbastru.ro se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

- Probele în mod normal va fi expediat 3~5 zile de la primirea de plată (cu excepția zilelor de sâmbătă, duminică și de Sărbătoare), prin servicii Poștale care, în general, durează 10~20 de zile lucrătoare pentru a livra.

- Ne-ar acoperi costurile de materiale de ambalare, taxele de manipulare și cele asociate cu timbre.Cumpărătorii ar fi responsabil pentru taxele, impozitele și vămuire taxele cerute de legile țării.

- Am să depună eforturi pentru cel mai eficient și economic mod de transport servicii pentru clienții noștri.De fapt internaționale de livrare este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.

- Cumpărătorul are returnare de taxe.

- Toate declarațiile trebuie să fi avut loc în termen de 7 zile de la livrare de succes în funcție de urmărire înregistrare, și asigurați-vă că a revenit piesele sunt originale si nefolosite starea și montat.Necondiționată de returnare sau de schimb NU vor fi acceptate după 7 zile de la data de livrare de succes.

- După articolul returnat și verificate ca fiind acceptabil, de restituire sau de schimb/de înlocuire va fi lansat imediat.

- 200mm x 100mm ≈ 8" x 4" - 300mm x 200mm ≈ 12" x 8" - 300mm x 300mm ≈ 12" x 12" - 400mm x 300mm ≈ 16" x 12" - 600mm x 300mm ≈ 24" x 12" - 600mm x 400mm ≈ 24" x 16" - 600mm x 500mm ≈ 24" x 20" - 600mm x 600mm ≈ 24" x 24" - 900mm x 600mm ≈ 36" x 24" - 1000mm x 600mm ≈ 40" x 24" - 1200mm x 600mm ≈ 48" x 24"

Etichete: pmma foaie, culoare plexiglas, clar folie de plastic, corian foaie acrilic, acryl foaie, frost foaie acrilic, placa de acryl, acetat de foaie acrilic, mirrorized foaie acrilic, foaie de plexiglas.

Forma Dreptunghi
Origine NC(de Origine)
Finisaj de suprafață Dublu Lucios
Grosime 3.0 mm
Caracteristică fum
Nume De Brand mi-Materiale
Stil Modern
culoare Mai multe
Material Acril
Tip de producție Distributie
Numărul De Model SM030

Scrie o recenzie

Produse similare