Distribuiti
Desene animate Autocolant Auto Arctic Cat Styling Auto Motocicle Decalcomanii de Acoperire Zgarieturi rezistent la apa autocolante de Perete
Pret
9.91lei -60 %
24.78lei
Disponibilitate In stoc

Adus la tine de YIMU și a făcut în china Membre.Nostru YIMU brand decalcomanii sunt muri tăiate și puse cu un luciu ridicat polimerice calandrate film de vinil, care este potrivit pentru exterior sau interior, utilizări.Acest film de vinil este mare pentru aplicații care necesită flexibilitate, durabilitate, rezistenta la lumina soarelui - mai durabile decât o hârtie autocolant și poate dura până la 6 ani în aer liber.Aceste decalcomanii se aplică similar cu un tatuaj temporar și sunt concepute pentru a fi instalat la temperaturi cuprinse între 50°C/10°C - 90°F/32°C pentru a curăța, suprafete netede: vehicule, bărci, motociclete, scutere, rulote, ATV-uri, plăci de surf, skateboard-uri, rezidential sau comercial windows, laptop-uri, tablete, calculatoare, pereți interiori, și mult mai mult.

Clar aplicație bandă face poziționarea mai ușoară și semi-transparent bandă de aplicare poate fi aplicat folosind o metoda uscată sau umedă.Atunci când vine momentul decalcomanii sunt detașabile, cu utilizarea unui uscător de păr sau pistol de căldură, și nu lasă reziduuri dăunătoare.Orice reziduu rămas în urmă pot fi curățate cu o cârpă terry prosop cu spiritele minerale sau auto adeziv remover cu toate Acestea, după ce a eliminat decal nu este reutilizabil.Am o întrebare, în căutarea pentru o culoare diferită, au nevoie de o dimensiune particularizată, sau un design personalizat?Ne puteti contacta.

În prezent, acceptăm plata cu ajutorul Visa, MasterCard, Maestro card de debit, QIWI, WebMoney, Boleto, Western Union, și transfer Bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Unicornulalbastru.ro mai târziu.

1. Produsele vor fi postate în termen de cinci zile lucrătoare după ce plata este primită. (Va vom informa prin e-mail dacă orice întârziere a avut loc din cauza evenimente de vacanță.)

2. Vă rugăm să completați adresa de livrare completă cu numărul de telefon de contact, mai ales cumpărători ruși, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3. Vă rog să observați noi nu va fi responsabil pentru plata de taxe vamale, nu pot fi taxe vamale din cauza unor ării politicii vamale.Odată ce acest lucru s-a întâmplat, vă rugăm să faceți vămuire tine.

Etichete: adesivos parede, arctic mx4, stil de păr ceara, masina pentru autocolant, arctic cat atv-uri, e motociclete, arctic cat, arctic rece, autocolant auto, porno tricou.

Tip De Autocolant Caroserie
Model Oem
Ambalare Nu Este Ambalat
Tip De Material KK
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Categorie Autocolante
Element De Lungime 15inch
Design Desene animate
Tip Adeziv Sticker
Origine NC(de Origine)
Lățime Produs 13inch

Scrie o recenzie

Produse similare