Calendar evenimente ale campaniei “Toată țara se ridică în picioare pentru asistența socială!”

Așa cum am promis, în primul articol dedicat campaniei derulate la nivel național de CNASR, “Toată țara în picioare pentru asistența socială!”  astăzi voi continua cu prezentarea  evenimentelor  care vor avea loc  în perioada următoare:

 • 4 iulie 2017 orele 11 – 13, la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” din Slobozia, va avea loc dezbaterea “Provocări și oportunițăți ale asistenței sociale în județul Ialomița”, eveniment organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali în parteneriat cu Consiliul Județean Ialomița, DGASPC Ialomița și Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”.   În incinta centrului cultural se va desfășura și un Târg al Serviciilor Sociale din județ (interviul integral, îl găsiți aici).
 • 26 iulie 2017 membri ai filialelor CNASR Ilfov şi Giurgiu  vor fi prezenți în cadrul evenimentului organizat în parteneriat cu Penitenciarul Jilava. Locul de desfăşurare al întâlnirii este Memorialul Fortul 13 Jilava (articolul integral îl găsiți aici).
 • 2-3 august 2017, Vaslui va avea loc un eveniment unic și cu totul deosebit- “Social Workers Camp” la Green Garden Vaslui, eveniment organizat de filiala CNASR Vaslui. Pot participa asistenți sociali din toată țară, pentru a vă înscrie, completați formularul de aici.
 • 7 septembrie, Pitești- Eveniment aniversar DGASPC Argeș, 20 de ani de activitate în sistemul de protecție a copilului în sala de ședințe a Consiliului Județean Argeș
 • 14 septembrie 2017, Oradea, – va avea loc conferința ”Rolul asistentului social în furnizarea și dezvoltarea serviciilor sociale din jud. Bihor – oportunități și provocari” începând cu ora 12:30 la Biblioteca Universității din Oradea. Evenimentul este derulat în parteneriat cu Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Socio-Umane.

 • 25 septembrie, Cumpăna (județul Constanța) va avea loc conferința  “Importanța parteneriatului public-privat și rolul asistentului social în furnizarea și dezvoltarea serviciilor sociale la nivel comunitar” în sala de conferințe a primăriei din Cumpăna.
 • 12 octombrie 2017, Timișoara, Aula Magna a Univerității de Vest a avut loc un eveniment de celebrare a 25 de ani de asistență socială pe tărâm bănățean.
 • 13 octombrie 2017-Sucursala Teritorială Arad a CNASR, în parteneriat cu Consiliul Județean Arad, Universitatea „Aurel Vlaicu” și DGASPC Arad organizează între orele 10:00 şi 12:00, în Sala Consiliului Județean Arad, dezbaterea cu tema „Provocări și oportunități ale asistenței sociale în județul Arad”.
 • 23 noiembrie- Sucursala Teritorială Mehedinţi şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi organizează conferinţa cu tema „Provocări şi oportunităţi ale asistenţei sociale în judeţul Mehedinţi”. Evenimentul se va desfăşura  începând cu orele 12.00, în sala „Virgil Ogăşanu” a Palatului Cultural Theodor Costescu.
 • 24 noiembrie, Caraș Severin a avut loc evenimentul „Provocări generatoare de bune practici în asistența socială“  care a  prilejuit prezentarea acestei profesii și exercitarea ei în România, punându-se accent pe competență, valoare, promovare, și reorganizare.
 • 6 decembrie 2017, orele 14.00 va avea loc, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, evenimentul “Asistenţa socială – componentă a actului medical de calitate”, organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte în colaborare cu Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din Romania – sucursala Dâmboviţa.

 • 15 decembrie 2017- Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, prin Facultatea de Istorie și Geografie, Departamentul de Științe Umane și Social Politice, și Facultatea de Drept și Științe Administrative, împreună cu Colegiul Național al Asistenților Sociali din România și Structura Teritorială Suceava a entității amintite, în Aula din Corpul E a Universității „Ștefan cel Mare” Conferința Națională: Activismul împotriva violenței domestice între prevenție și intervenție.
Foto : Stand up for social work, preluată de aici

Dacă v-a plăcut articolul, vă invit să dați like paginii de Facebook a Unicornului Albastru, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Save

Save

One thought on “Calendar evenimente ale campaniei “Toată țara se ridică în picioare pentru asistența socială!”

Lasă un mesaj :)

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: