DESPRE

DESPRE MINE

Bună, eu sunt Laura Crăciun- mamă, soție și asistent social. Am creat acest blog din dorința de a avea un loc în care să împărtășesc gânduri, idei și experiențe.

Sunt mama micului P. (născut în martie 2016) și la finalul lui aprilie 2017- după o lungă perioadă de semi-izolare  am pășit timid dar hotărât în lume blogging-ului. Îmi place să să scriu și sper că articolele mele  vor fi de folos și altor părinți.

Înainte de a deveni mamă și soție, am fost asistent social  așa că dorința de a scrie și despre subiecte din această sferă a venit ca o completare firească. Personal,  consider că asistența socială este un domeniu fascinant, însă mult prea puțin cunoscut (în sens real, nu din știrile de la TV) și chiar nedreptățit pe alocuri.

În ultimul timp am devenit tot mai interesată de educație și dezvoltare personală și am început să citesc despre aceste subiecte- așa că din când în când o să mai scriu și pe aceste subiecte.

DESPRE UNICORNUL ALBASTRU

Este un blog personal cu accente evidente spre nișa de parenting, dar care integrează cu succes și celelalte aspecte care mă definesc (asistență socială, educație, dezvoltare personală,  pasiunea pentru cărți, filme și seriale). Nu am pretenții de specialist, însă știu cât de mult contează să nu te simți singură și să descoperi că și alte mame  s-au confruntat cu aceleași probleme/temeri/frustrări. Nici nu promit soluții-minune, doar pot garanta un loc prietenos care să vă aducă un strop de încredere și de speranță.

Sunt foarte mândră să pot spune că blogul este creație proprie în întregime în sensul că eu m-am ocupat nu doar de scris, ci și de partea tehnică (alegerea temei, editarea meniului etc.) și a reprezentat  o adevărată provocare dat fiind că am doar minime cunoștințe în acest domeniu.

În ceea ce privește denumirea blogului,  Unicornul Albastru este o metaforă care face referire la oamenii care deși  sunt ancorați în realitate, nu au renunțat încă să viseze. La o lume, dacă nu de basm, măcar mai bună.

Așa că vă invit și pe voi, dragi cititori și cititoare să descoperiți lumea mea virtuală și să deveniți voi înșivă niște Unicorni Albaștri.  Măcar din când în când!

DESPRE  PUBLICITATE  PE BLOG

Sunt deschisă colaborărilor și campaniilor însă îmi rezerv dreptul de a alege să promovez doar brandurile în care cred și pe care eu însămi le-am folosit.

Articolele (plătite) în care voi face review-uri pentru diverse produse  vor fi marcate cu:  (P) încă din titlu, pentru  a ști că urmează să  vă fac o recomandare sinceră, bazată pe propria experiență cu acel obiect/serviciu etc.  și vor fi incluse în categoria: Review-uri”.

Tot la secțiunea: „Review-uri” veți mai regăsi și unele articolele care promovează diverse  produse / servicii / evenimente / campanii care  nu sunt marcate cu (P) , asta însemnând că NU sunt plătite și am ales să le fac reclamă în mod voluntar.

Pentru colaborări mă puteți contacta la adresa: craciunlauramaria@gmail.com.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial