DESPRE

 

DESPRE MINE

Bună, eu sunt Laura Crăciun- mamă, soție și asistent social. Am creat acest blog din dorința de a avea un loc în care să împărtășesc gânduri, idei și experiențe.

Sunt mama micului P. (născut în martie 2016) și la finalul lui aprilie 2017- după o lungă perioadă de semi-izolare,  am pășit timid dar hotărât în lume blogging-ului. Îmi place să să scriu și sper că articolele mele  vor fi de folos și altor părinți.

Înainte de a deveni mamă și soție, am fost asistent social  așa că dorința de a scrie și despre subiecte din această sferă a venit ca o completare firească. Cum sunt mai degrabă un om de acțiune, am simțit nevoia să mă implic în campanii umanitare cu care să rezonez (fie de conștientizare fie de strângere donații) singură sau alături de oameni faini de la diverse ONG-uri.

Am ales să amânăm intrarea micului P. în colectivitate așa că am început să mă apropii în mod firesc de ideea de homeschooling. Cum era de așteptat, pe blog veți regăsi toate activitățile, experiențele și nesiguranțele mele față de acest capitol.

 

 

 

DESPRE UNICORNUL ALBASTRU

Este un blog personal, din articolele căruia veți regăsi preocupările mele ca mamă și asistent social dintr-un anumit moment. Știu cât de mult contează să nu te simți singură și să descoperi că și alte mame  s-au confruntat cu aceleași probleme/temeri/frustrări. De aceea sper din suflet să fac din căsuța Unicornului Albastru un loc prietenos care să vă aducă un strop de încredere și de speranță.

Sunt foarte mândră să pot spune că blogul este creație proprie în întregime în sensul că eu m-am ocupat nu doar de scris, ci și de partea tehnică (alegerea temei, editarea meniului etc.) și a reprezentat  o adevărată provocare dat fiind că am doar minime cunoștințe în acest domeniu.

În ceea ce privește denumirea blogului,  Unicornul Albastru este o metaforă care face referire la oamenii care deși  sunt ancorați în realitate, nu au renunțat încă să viseze. La o lume, dacă nu de basm, măcar mai bună.

Așa că vă invit și pe voi, dragi cititori și cititoare să descoperiți lumea mea virtuală și să deveniți voi înșivă niște Unicorni Albaștri.  Măcar din când în când!

 

 

 

DESPRE  PUBLICITATE  PE BLOG

Sunt deschisă colaborărilor și campaniilor însă îmi rezerv dreptul de a alege să promovez doar brandurile în care cred și pe care eu însămi le-am folosit.

Articolele (plătite) în care voi face review-uri pentru diverse produse  vor fi marcate cu:  (P) încă din titlu, pentru  a ști că urmează să  vă fac o recomandare sinceră, bazată pe propria experiență cu acel obiect/serviciu etc.  și vor fi incluse în categoria: Review-uri.

Tot la secțiunea: „Review-uri” veți mai regăsi și unele articolele care promovează diverse  produse / servicii / evenimente / campanii care  nu sunt marcate cu (P) , asta însemnând că NU sunt plătite și am ales să le fac reclamă în mod voluntar.

Pentru colaborări mă puteți contacta la adresa: craciunlauramaria@gmail.com.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial