DESPRE

 

DESPRE MINE și UNICORNUL ALBASTRU

 

 

Bună, eu sunt Laura Crăciun, autoarea din spatele Unicornului Albastru.

Sunt mama micului P.  de 3, 5 ani și acesta este locul în care, prin scris, îmi pun sufletul pe tavă. Povestesc întâmplări și experiențe  cu bune și cu rele, așa cum le-am trăit eu. Încerc să trag semnale de alarmă, atunci când e cazul. Sau să vin în față cu exemple care să inspire. Pentru că, nu-i așa, dacă vrem să avem copii fericiți, e nevoie să avem o societate mai bună. Cu oameni mai empatici și mai blânzi.

 

Sunt foarte mândră să pot spune că blogul este creație proprie în întregime în sensul că eu m-am ocupat nu doar de scris, ci și de partea tehnică (alegerea temei, editarea meniului etc.) și a reprezentat  o adevărată provocare dat fiind că nu am cunoștințe în acest domeniu.

 

În ceea ce privește denumirea blogului, numele Unicornul Albastru a venit firesc într-o zi în care căutam un pseudonim pentru autoarea blogului. Pentru că, la fel ca într-o relație nu am vrut să mă expun în fața cititorilor cu totul, de la primul articol.

 

Eu îl văd ca pe o metaforă care face referire la speranță. Speranța că visele se pot împlini. Iar visul meu  este să trăim într-o lume dacă nu de basm, măcar mai bună.

 

 

DESPRE  PUBLICITATE  PE BLOG

Sunt deschisă colaborărilor și campaniilor însă îmi rezerv dreptul de a alege să promovez doar brandurile în care cred și pe care eu însămi le-am folosit.

Articolele (plătite) în care voi face review-uri pentru diverse produse  vor fi  incluse în categoria: Review-uri.

Tot la secțiunea: „Review-uri” veți mai regăsi și unele articolele care promovează diverse  produse / servicii / evenimente / campanii care nu sunt plătite însă am ales să le promovez  în mod voluntar.

Pentru colaborări mă puteți contacta la adresa de e-mail: craciunlauramaria@gmail.com.

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial