Unicornul Albastru are casă nouă!

 

 

Bine ați venit!

În sfârșit, a sosit acest moment deosebit de așteptat de către mine! Blogul are începând de acum 2 zile domeniu propriu. Cu alte cuvinte, a primit o denumire nouă- de la WordPress în coadă a trecut la unicornulalbastru.ro.

O să mai dureze un pic până voi pune la punct toate detaliile, mai ales că mă ocup singură-singurică și de partea tehnică. E destul de dificil (mai ales că nu mă pricep cine știe ce) însă îmi place să învăț lucruri noi și iau totul ca pe o provocare față de mine însămi.

Am încercat să păstrez cât mai mult din linia blogului vechi pentru ca cititorii consacrați ai Unicornului să se simtă cât mai familiar. Nu a fost posibil să păstrez tema, însă, sper să vă placă și cea de acum. Bineînțeles, nu e totul 100% definitiv, încă explorez, testez, modific, șterg și tot așa.

 

Planuri de viitor

Legat de articole, vă promit în continuare materiale scrise din suflet, cu drag și asumare. La categoria parenting micul P. tocmai a renunțat la scutece în timp record așadar urmează o poveste simpatică și multe idei practice. De asemenea, am început să cochetăm serios cu ideea de homeschooling (cel puțin până în toamnă) și mă gândesc să documentez și pe blog acest subiect.

Am mai descoperit câteva seriale faine și intenționez să reiau și cititul așa că nici secțiunea despre minte și suflet nu va fi ocolită în perioada următoare.

Nici asistența socială nu a fost uitată. Dimpotrivă, sunt foarte bucuroasă să vă anunț că am început o serie de interviuri cu profesioniști care dețin cabinete individuale de asistență socială. Zilele acestea voi publica primul articol pe această temă, așa că fiți pe fază.

 

Nu mă mai lungesc și vă urmez din toată inima bun venit în noua căsuță a Unicornului Albastru! Așezați-vă confortabil ca să o puteți descoperi pe îndelete!

Photo titlu by Lea Böhm on Unsplash

Lasă un mesaj :)

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: